banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki virüs paniğine başkandan flaş açıklama!

Tekkeköylü umreci vatandaşın korona virüsten hayatını kaybettiği cenazeden sonra ise mevlüt yapıldırak vatandaşların sağlığı tehlikeye atıldığı iddiaları sosyal medyada yer aldı. İddialar üzerinde Hasan Togar açıklamada bulundu. 

banner269

Samsun'daki virüs paniğine başkandan flaş açıklama!

Tekkeköylü umreci vatandaşın korona virüsten hayatını kaybettiği cenazeden sonra ise mevlüt yapıldırak vatandaşların sağlığı tehlikeye atıldığı iddiaları sosyal medyada yer aldı. İddialar üzerinde Hasan Togar açıklamada bulundu. 

19 Mart 2020 Perşembe 16:44
Samsun'daki virüs paniğine başkandan flaş açıklama!

Türkiye'de korona virüs vakası nedeniyle 2 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Ölen vatandaşlardan birisinin Tekkeköylü olduğu, vatandaşın ikametinde ise mevlüt verildiği ve mevlüde gidenlerin polis ekipleri tarafından arandığı iddiaları sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Konuya ilişkin Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar açıklamada bulundu. 

YALANLADI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi.

"KAMUOYUNUN BİLGİSİNE...

Sosyal medyada ilçemiz ile ilgili çıkan koronavirüs haberlerinin tamamı asılsız ve gerçek dışıdır. İlçemizde bundan yaklaşık 1,5 ay önce umreye gidip, orada daha ilk hafta rahatsızlanıp ülkemize dönen bir abimiz şu anda hastanede yoğun bakımda yatmaktadır. Ama iddia edilenin aksine tüm tahlilleri ve tetkikleri negatif çıkmış olup tamamen kronik rahatsızlığından dolayı tedavisine devam edilmektedir. Bilgi sahibi olmadan asılsız iddiaları sosyal medya da yayanlarla alakalı yasal süreçler başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur..."


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 2020-03-19 16:59:33

Kusura bakmayın ama siyasilerin hiçbir açıklamasına inanmıyoruz...

Avatar
ATSIZ 2020-03-19 17:38:28

Vakalar hangi ilde ve ilçede en azından sayı ve yerleşim olarak açıklanırsa bu yaygaranın önü kesilir.

Avatar
tulin kural 2020-03-19 17:39:11

baskanin sozlerini ciddiye alalim...:)) ama inanmiyoruz tabi ..sirketlerinde durumlar nasil patron...

Avatar
Rahmi 2020-03-19 17:08:09

%99 u müslüman ülkemin Allah a inancı var da güveni yok, ahlak yok, vicdan yok, hem bu haberleri yayar,hem inanır beyin de yok

Avatar
m 2020-03-19 20:30:04

yalan söylemekte üstünüze yok

Avatar
Hasan Ay 2020-03-19 20:58:59

Aytaç Yalman olayı ve Ankara üniversitesindeki eğitim semineri görüntüleri yapılan açıklamaların çok ta doğru olmadığı şüphesi uyandırıyor insanlarda nerede ne kadar hasta var bilmek istiyor insanlar

Avatar
özcan 2020-03-26 18:14:04

çok guzel kamuoyuna keşke benım sımıtcı kardesım bu durumda evını nasıl gecındırecek sorusuna da bu sekılde bır duyuru yapsanız!!!!

Avatar
mustafa çakır 2020-03-20 01:02:38

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mecliste yaptığı son dakika açıklaması ile korona virsüten ölen kişi sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı. Koca, Aytaç Yalman’ın ölümüyle ilgili şunları söyledi: * 4 gün önce bizim eski Gata denilen hastanemize müraacat ediliyor. * Daha önce koah hastası. Yaklaşık 6 saat sonra da ex kabul ediliyor. O dönemde yapılan test de negatif çıkıyor. Şüpheli olabilir düşüncesiyle çevresi taranıyor. Bu tarama sürecinde eşi dahil pozitif çıkanlar oldu. * Başta negatif sonra pozitif olabilir. Başta pozitif olan üç gün sonra negatif olan sonra tekrar pozitif olan vakamız da var. * Bu dönemde nasıl hassasiyetle yaklaştığımızı yani taramaya çıktığımızı gösterdik. Önlemimizi aldık.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>https://www.samsunhaber.com/gundem/turkiye-de-virus-nedeniyle-aytac-yalman-hayatini-kaybetti-h54816.html

Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor