banner388

Samsun'daki vahşet sonrasında belediye başkanı hakkında suç duyurusu!

Bafra'daki hayvan barınağında hayvanların öldürülerek gömüldüğü iddiaları ile ilgili olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Samsun'daki vahşet sonrasında belediye başkanı hakkında suç duyurusu!

Bafra'daki hayvan barınağında hayvanların öldürülerek gömüldüğü iddiaları ile ilgili olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

17 Eylül 2018 Pazartesi 10:34

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan hayvan barınağında yaşanan vahşet sonrasında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve jandarma ekipleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

HAMİT KILIÇ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, Samsunhaber.com'a yaptığı açıklamada Bafra'da yaşanan katliam ile ilgili olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve görevini yerine getirmeyen jandarma ekipleri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Özkan, yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak Samsun Valisi Osman Kaymak ile de görüşeceklerini belirtti.

BARINAKTA NELER YAŞANMIŞTI?

İddiaya göre 13 Eylül Perşembe akşamı Bafra hayvan barınağında bulunan hayvanlar öldürülerek barınak dışındaki bir toplu mezara gömüldü. Bir vatandaşın ihbarı üzerine Bafra'ya giden Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) ekipleri, Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın talimatı doğrultusunda barınağa sokulmadı. HayKonfed ekiplerinin olay yerine gelmesi sonrasında mesaisi dolan ve evlerine dönen barınak çalışanları tekrar barınağa çağrılarak öldürülen hayvanlar ve deliller yok edilmeye çalışıldı.

Öldürülen hayvanların barınak çalışanları tarafından gömülmesinin ardından bölgede inceleme yapan HayKonfed yetkilileri, üzerinde taze kan olan toplu mezarları görüntüledi. Bafra'daki bu vahşet sonrasında ise Belediye Başkanı Hamit Kılıç hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Son Güncelleme: 17.09.2018 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2018-09-17 10:57:53

Bu olayı böyle kapanmayacak zaten hesabı sorulacak o belediye başkanıyım diyen adam! en ağır ceza ile yargılansın

Avatar
suatankarali1919@g.mail.com 2018-09-17 10:46:41

Ne zaman bu gaddarliktan vaz gececeksiniz. Insan olun. Müslümanligi kimseye birakmazsiniz. Zavali hayvanlara yaptiginiz yeter.
Suat Ankarali
Solingen Almanya

Avatar
ELENA 2018-09-17 11:53:06

Yazık vıcdansız caniler masum kopeklere nasıl kıydınız Allah ın verdıgı cana nasıl kıyarsınız yazıklar olsun sizlere gorev dogru yapmayanları vıcdansız canılerı oturtursan vahsetler bitmez bunların yerine vıcdanlı temiz merhametlı gorevını yapanları yalansızkları koyup denetimlerı artıracaksın Allah kahretsın canılerı

Avatar
bafralı 2018-09-17 14:30:48

yalan olllum yalan inanmayın ya

Avatar
Dilek 2018-09-17 14:31:18

Helal olsun iyi yapmış

Avatar
Hah 2018-09-17 15:32:26

Neden aynısı insanoğluna yapılmıyor aynı vahşeti insanoğluna da istiyoruz....

Avatar
Dilek misin nesin 2018-09-17 16:12:48

İyi yapmış derken . Masum hayvanların mi öldürülmüş olmasın mı bu cevap. Yazıklar olsun . İnsan görünce koşa koşa kaçıyor hayvanlar. Ne kadar vahşi be kadar acımasız bir toplum olduk. Allah hepinize layık olduğunuz bir hayat versin . Hayvan düşmanları. İçinizde hiç merhamet kırıntısı kalmamış. Peygamberimiz bir kediyi uyandırmadan yemeğini almak için yemeğini kesmiş. Uyandırmadan almak ne demek bir düşünün. Sonra herkes müslüman hayvanlara eziyetle nasıl cennete gireceksiniz. Bence o hayvanlar karşınıza duracak.

Avatar
Kadriye başgöl 2018-09-21 18:56:43

Kim bu hayvanlara bu kadar işkence dayak ve öldürüyorlar ya aynısını kendin de ve ailesinde aynısını görsün inşAllah tek dileğim bu sizin nasıl yaşamaya hakkınız varsa bu dünyada onlarında var hakları merhametsizler haberleri sryredemedim içim sızladı nerde bu sorumlular ama seçim zamanı ortalıkta geziyorsunuz ama şimdi nyoksunuz Allaha havale ediyorum