banner388

Samsun'daki Tıp Merkezi yenileniyor

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor.

Samsun'daki Tıp Merkezi yenileniyor

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor.

28 Eylül 2018 Cuma 12:13
Samsun'daki Tıp Merkezi yenileniyor

Samsun Haber-Nükleer Tıp Merkezi'ni yenileme çalışmaları neticesinde temmuz ayı sonunda ihalesi yapıldı ve Sağlık Bakanlığı İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve inşaatı yapacak yüklenici firma yetkililerinin incelemelerinin ardından yer teslimi yapıldı.

Nükleer Tıp Merkezi'ni yenileme çalışmaları kapsamında konuşan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, “Nükleer Tıp Merkezleri kanserin tespiti ve tedavi sürecinin süratle başlaması için büyük önem arz eden merkezlerdendir. Tetkikler ve tedavi süreci ne kadar çabuk şekillenirse hastalarımız o kadar hızlı olumlu sonuçlar alma ve iyileşme şansına sahip olacaktır. Bu nedenle SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bünyesinde 19 yıldır hizmet vermekte olan merkezimizin artık yenilenmesi, daha fazla sayıda hastamıza daha nitelikli vermesi için çalışmalara başladık. İhalesini temmuz ayı sonunda yaptığımız merkezimizin yer teslimini de gerçekleştirdik. Yeni binamız 1800 m2 kapalı alana sahip olacak. 5 milyon TL bedelle zemin + 1 kat olarak inşa edilecek binada, eski merkezimizde bulunmayan 3 iyotlu tedavi odası, PET/CT ve gama kameralı görüntüleme odası, hasta ve yakınlarımızın için konforlu dinlenme ve bekleme alanları yer alacak. Samsun için önem arz eden merkezimizin tüm inşa çalışmalarını 2019 yılı Temmuz ayına kadar tamamlayarak kanser hastalarımız için çok önemli olan bu merkezimizi hizmete sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.