banner388

Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen silahlı saldırının detayları belli olmaya başladı. Saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen silahlı saldırının detayları belli olmaya başladı. Saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

31 Ağustos 2017 Perşembe 09:21
Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde dün yaşanan silahlı saldırı ile ilgili olarak saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyen 1 kişi polis ekiplerine teslim oldu.


35 yaşındaki S.K., dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı. Sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı S.K.'nın hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. S.K. ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre olay sonrasında minibüsle kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı. Arama çalışmalarının devam ettiği sırada olaydan yaklaşık 3 saat sonra saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyen 34 yaşındaki Ş.S., olayda kullanılan otomatik tüfekle İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya giderek teslim oldu.


OTOMOBİLİN PLAKASI DEĞİŞTİRİLMİŞ

Saldırının gerçekleştirildiği Kaptanı Derya Sokak'ta park halinde bulunan otomobiller arasındaki 25 EF 305 plakalı araçtan şüphelenen polis ekipleri otomobilin plakasındaki 'F' harfinin siyah bantla 'E' yapıldığını belirledi. Plakası değiştirilen aracın Samsun'daki silahlı saldırıda kullanıldığı anlaşıldı.


SAMSUN'DA BAŞLADI BAFRA'DA DEVAM ETTİ

İddiaya göre Samsun'un Atakum ilçesinde alacak-verecek meselesi nedeniyle M.K.'a ait iş yerine gelen C.S.K. ve yanındaki 2 kişi iş yerinde çalışan İ.Ç. ve S.G.'yi silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Düzenlenen saldırı sonrasında pişman olan C.S.K. ve arkadaşları, bağlantı kurdukları karşı taraf ile olaydan yaklaşık 3 saat sonra buluşmak için Bafra'ya gittiler. Plakası bant ile değiştirilen araç ile buluşma noktasına gelen C.S.K. ve 2 arkadaşı aracı park ettikten sonra pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Olayda C.S.K. ağır yaralanırken yanındaki 2 kişi yaya olarak olay yerinden kaçtı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yada şahıslar ise olay yerinden minibüsle kaçtı.


Emniyet güçleri şimdi S.K. ile birlikte Samsun'dan Bafra'ya gelen 2 kişi ile olayı gerçekleştirdiğini söyleyen Ş.S.'nin birlikte olup olmadığını bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.