banner388

Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'da önceki akşam yaşanan silahlı saldırı olayında 3 kişinin yaralanmasına neden olan şahıs yakalandı.

Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'da önceki akşam yaşanan silahlı saldırı olayında 3 kişinin yaralanmasına neden olan şahıs yakalandı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 13:40
Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'un İlkadım ilçesi Fuar Alanı Kümesi'nde önceki gece saat 03:00 sularında bir barın önünde yaşanan silahlı saldırıda 3 kişiyi yaraladığı öne sürülen genç, polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki İsa A. ile arkadaşı 24 yaşındaki Samet Ç. barda çıkan kavgada darp edildiler. Samet Ç. evine giderek pompalı tüfek aldı ve barın önünde bulunanların üzerine ateş açtı. Olayda 60 yaşındaki Naci Ç. 24 yaşındaki Musa Y. ve 34 yaşındaki Raif A.Ö. yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesine kaldırılırken, İsa A ve Samet Ç. olay yerinden firar ederek akaryakıt istasyonuna gitti.


Samet Ç. ve İsa A.'ya, akaryakıt istasyonundaki marketten çıktıkları sırada kendilerini takip eden 38 yaşındaki Hakan Y. tarafından ateş açıldı. Olayda İsa B. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İsa A. tedavi altına alınırken, her iki olayın saldırganları ise kaçtı.

 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, barın önünde 3 kişiyi pompalı tüfekle yaraladığı öne sürülen Samet Ç.'yi bugün olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 22.01.2018 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.