banner388

Samsun'daki saklı cennet

Samsun'un saklı cenneti olarak nitelendirilen Ayvacık, son yıllarda yapılan yatırımlarla ilgi çekmeye devam ediyor.

Samsun'daki saklı cennet

Samsun'un saklı cenneti olarak nitelendirilen Ayvacık, son yıllarda yapılan yatırımlarla ilgi çekmeye devam ediyor.

18 Ekim 2017 Çarşamba 13:59
Samsun'daki saklı cennet

Samsun'da doğal güzellikleri ile dikkat Ayvacık ilçesindeki turistik yerler dikkat çekiyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 yıl içerisinde yapılan 46.5 milyon TL yatırım, Ayvacık ilçesine olan ilgiyi de arttırdı. 



Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık ilçesine yapılan çalışmalar ile ilgili olarak, "Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz 3 sene içerisinde 46.5 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Geçmişle kıyaslandığında bu gerçekten önemli bir yatırım. Muhteşem doğası ve oksijeni, gelen ziyaretçilerimizi adeta büyülemektedir. Son zamanlarda yabancı turistlerin uğrak noktası olan Ayvacık, yatırımcıların destekleriyle gelişecek, tatil köylerinin ve tesislerin yapılmasıyla zamanla yerli ve yabancı turistlerin cazibe merkezi halini alacak" ifadelerini kullandı.



'GÖÇ ALAN İLÇE OLACAK'

Başkan Yılmaz ayrıca ilçenin gö çalan bir ilçe olacağının altını çizerek, "İnanıyorum ki zamanla tüm turistlerin uğrak mekanı halini alacak. Turizm ataklarından sonra göç eden yerli halk, ilçesine geri dönmek isteyecek ve Ayvacık zamanla göç veren değil göç alan bir ilçe konumuna gelecek. Bu güzel ilçe için hayallerimiz var ve bizler bu hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için canla başla çalışıyoruz" dedi.



2010 yılında turizm bölgesi ilan edilen Ayvacık ilçesi, Arap yatırımcılarında ilgisini çekiyor.

Son Güncelleme: 18.10.2017 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-18 14:35:42

ilçe Arap yatırımcıların ilgisini çekiyormuş. Hadi üzerinde biraz düşünelim. Bu Araplar dolar bakımından zengin mi zengin. Peki Samsun’lu ya da Türk halkı dolar yönünden zengin mi? Hayır. O halde bu yatırım kime hizmet ediyor? Vatandaşa ne faydasıvar

Avatar
misafir 2017-10-18 15:59:16

AYVACIK,SALI PAZARINA yapılıyor yatırımlar Asarcıkta neden yok tepenin öbür tarafı ASARCIK iki ilçemize de sınır ASARCIK ilçesi tarımsa tarım yani asarcığı cezalandırıyorsunuz mu belediye başkanından dolayı