banner388

Samsun'daki sahipsiz hastaya hastane sahip çıktı

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren ve sol ayağı çürüyen sahipsiz adama hastane yönetimi sahip çıktı.

Samsun'daki sahipsiz hastaya hastane sahip çıktı

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren ve sol ayağı çürüyen sahipsiz adama hastane yönetimi sahip çıktı.

19 Haziran 2018 Salı 17:17
Samsun'daki sahipsiz hastaya hastane sahip çıktı

Samsun'da hastanenin acil servisinde tekerlekli sandalyede yaşayan ve sol ayağı çürüyen sahipsiz adama hastane yönetimi sahip çıktı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yaşamını sürdüren Bodrum nüfusuna kayıtlı 57 yaşındaki Ahmet Özcan'ın tekerlekli sandalye üzerinde hayatını sürdürmesi ve yakınlarının sahip çıkmaması üzerine hasta yönetimi Özcan'a sahip çıktı. Dilenen ve sol ayağı enfeksiyon kaptığı için çürümeye başlayan Ahmet Özcan, acil servisteki pansumanın dışında tedaviyi kabul etmedi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE BAŞHEKİM DEVREYE GİRDİ

Saçı sakalına karışan ve yıkanmadığı için etrafa da koku saçan Ahmet Özcan için Samsun Sağlık Müdürlüğü ile hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Eda Türe harekete geçti. Ahmet Özcan'ı tedaviye ikna eden Başhekim Eda Türe, Özcan'ın yıkanarak, tıraş edilmesini sağladı. Daha sonra Özcan'ın hastaneye yatışı sağlanıp çürüyen sol ayağı kesildi. 

Ahmet Özcan, "Şu anda tedavim iyi gidiyor. Sağlık açısından, bakım açısından, yemek açısından hastaneden memnunun. Allah'a çok şükürler olsun. Devlet bana bakıyor" dedi. 

Başhekim Eda Türe ise "Ahmet Özcan acil serviste yapılan tedaviye direnç gösteren bir hasta. En son ortopedi uzmanı arkadaşlarda görüşüp kendisini tedaviye ikna ettik. 5 gün önce ameliyatı yapıldı. Şu an itibariyle sağlığı gayet iyi. İlerleyen dönemde de inşallah kendisini bakım evine yerleştirip süreci tamamlamış olacağız" diye konuştu. 

Ameliyatı gerçekleştiren Ortopedi Uzmanı Dr. Deniz Gürler, "Biz dolaşım problemi olan bacağını maalesef almak zorunda kaldık. Şu an durumu iyi. Daha sonra yapacağımız bir protez uygulamasıyla hayatına normal dönecek" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir köknel 2018-06-20 09:57:47

sosyal devlet anlayışı bu reklama gerek yok
olması gereken bu he.