banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki pişkin hırsızlar pes dedirtti

Samsun'da hırsızlık suçundan gözaltına alınan şahıs, adliyeye oynayarak, cezaevine ise el sallayarak girdi.

banner269

Samsun'daki pişkin hırsızlar pes dedirtti

Samsun'da hırsızlık suçundan gözaltına alınan şahıs, adliyeye oynayarak, cezaevine ise el sallayarak girdi.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 17:27
Samsun'daki pişkin hırsızlar pes dedirtti

Samsun'da hırsızlık suçundan gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen sanıklardan biri elleri birbirlerine kelepçeli halde adliyeye oynaya oynaya girdi ve tutuklanınca cezaevine kameraya el sallayarak gitti.

Edinilen bilgilere göre, Samsun'un Atakum ilçesinin Küçükkolpınar Mahallesi'nde FETÖ'den el konulan bir okul inşaatından alüminyum kapılar ve kablolar çalındı. 

Polis yaptığı araştırma sonucu hırsızlık olayıyla ilgili 22 yaşındaki Yasin Ç., 22 yaşındaki Mehmet Ö. ve 27 yaşındaki Ali P.'yi çalıntı malı kamyonetten boşaltırken Tekkeköy ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Denizevleri Polis Merkezine teslim edilen 3 hırsızlık şüphelisi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

ADLİYEYE OYNAYARAK GİRDİ

Hırsızlık şüphelilerinden Yasin Ç., adliye önünde, "Hayaller Paris, yaşadım Somali, senin adın belli, mukali, mukali" diyerek oynayarak adliyeye girdi. Savcıya ifade veren 3 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme Yasin Ç. ve Mehmet Ö.'nün tutuklanmasına karar verirken, Ali P.'yi ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. 

CEZAEVİNE EL SALLAYARAK GİRDİ

Tutuklanan Yasin Ç. ve Mehmet Ö.'nün adliye çıkışı cezaevine götürülürken kendilerini görüntüleyen kameraya el sallayarak "Paris'te görüşürüz" demeleri dikkat çekti.

Kaynak: İHA 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.