banner388

Samsun'daki O Olayın Kahreden Detayı

Geçtiğimiz gün Samsun'da iskeleden denize atlayarak boğulan Iraklı gencin yüzme bilmediği öğrenildi.

Samsun'daki O Olayın Kahreden Detayı

Geçtiğimiz gün Samsun'da iskeleden denize atlayarak boğulan Iraklı gencin yüzme bilmediği öğrenildi.

14 Eylül 2016 Çarşamba 16:23
Samsun'daki O Olayın Kahreden Detayı

Geçtiğimiz gün Samsun’un Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Çobanlı İskelesi’nde dün meydana gelen olayda, Iraklı gençler arkadaşları ile birlikte denize girmek için Çobanlı İskelesi’nin ortasından Karadeniz’e atladı.

16 yaşındaki Abdurrazzaq Mahmood Abdulaziz ve 17 yaşındaki Zafur Davut Salim Al Boudal O adlı gençler denizde kayboldu. Yapılan kurtarma çalışmaları sonrasında dalgıçlar tarafından denizden çıkartılan Zafur Davut Salim Al Boudal O, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Abdurrazzaq Mahmood Abdulaziz ise hala hayati tehlike altında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyor.

YÜZME BİLMİYORMUŞ

Samsun'a gezmek için gelen Iraklı gençler Çorum’da ikamet ediyorlarmış ve hayatını kaybeden Zafur Davut Salim Al Boudal O’nin yüzme bilmediği öğrenildi. Hayatını kaybeden Iraklı genç, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsi sonrasında yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Çorum’a götürüldü. Zafur Davut Salim Al Boudal O’nun annesinin Çorum’da, babasının ise Irak’ta yaşıdığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 14.09.2016 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.