banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki o kafe gurmelerden tam not aldı

Samsun'da hizmet veren Lokma Hookah Lounge'ı ziyaret eden Nargile Gurme ekibi tam not verdi.

banner269

Samsun'daki o kafe gurmelerden tam not aldı

Samsun'da hizmet veren Lokma Hookah Lounge'ı ziyaret eden Nargile Gurme ekibi tam not verdi.

25 Temmuz 2017 Salı 16:16
Samsun'daki o kafe gurmelerden tam not aldı

Samsun haber - Türkiye genelinde pek çok nargile kafeyi gezen ve değerlendirmelerde bulunan Nargile Gurme, Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Lokma'yı ziyaret etti.


Sahil bandında bulunan Lokma'yla ilgili değerlendirmelerini yazan Nargile Gurme ekibi beklentilerinin çok üstünde bir performanla karşılaştıklarını söylediler.


Lokma Hookah Lounge'un müşterilere karşı hizmetin profesyonel ve çalışanların oldukça güler yüzlü olduğuna dikkat çeken Nargile Gurme, mekanın işletme sahibini de tebrik etti.


Menünün oldukça geniş ve iştah açıcı olduğunu vurgulanırken Nargile Gurme, mekanla ilgili şu notları paylaştı:"Premium tütünlerin yanında Al fakher ve Bahreyn tütünleri servis ediliyor. Nargilemizi Al fakher Redbull-Cola olarak tercih ettik ve mekan oldukça kalabalık olmasına rağmen 10 dk içinde geldi. İlk dumandan itibaren harika lezzeti yaşadık. 3 saat içtiğimiz nargilede ne yanma oldu nede tadında bozulma. Köz istediğimi hatırlamıyorum sürekli yenilendi. Kaliteli hindistan cevizi kömürü kullanıyorlar (Bizim tercihimiz her zaman meşeden yana olduğunu da belirtmek istiyorum). Nargile setleri oldukça şık. Mekanın neden bu kadar dolu olduğunu yaşayarak öğrendik. Yemek fiyatları da nargile fiyatlarıyla orantılı şekilde gayet makul.( O konumda bir mekanı göz önünde alarak söylüyorum bunları) Kısacası herşey özenli ve ustacaydı.Bu Lokma’yı tatmak isticeksiniz.!"

Son Güncelleme: 01.08.2017 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.