banner388

Samsun'daki korkunç kazada ölü sayısı artıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde bugün meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Samsun'daki korkunç kazada ölü sayısı artıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde bugün meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

04 Eylül 2017 Pazartesi 17:16
Samsun'daki korkunç kazada ölü sayısı artıyor

Samsun Haber - Samsun Atakum ilçesi İncesu mevkiinde meydana gelen kazada ölü sayısı artıyor. İlk olarak kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştı.


Kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre sürücülerin direksiyon hakimiyetlerini yitirmesi sonucunda Halit Çalışkan yönetimindeki 34 UK 4317 plakalı otomobil ile İsmail Yavuz yönetimindeki 48 L 5071 plakalı araç kavşakta çarpıştı.


Kazada Ahmet Yavuz, Ayaz Yavuz, Baran Yavuz, Nuran Y, Duran Yaman, Serpil Yaman ve Kalime Yavuz yaralanırken yaralılar Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.



Kazada Baran Yavuz hayatını kaybetmişti. Yaralılar arasında durumu ağır olan Duran Yaman’da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Samsun'daki korkunç kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükselmiş oldu.


İHA

Son Güncelleme: 05.09.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya 2017-09-04 18:01:51

Oturduğumuz yer kaza yerine çok yakın ve her an kaza ya oluyor ya da atlatılıyor çok işlek bir kavşak okul düğün salonu tıp fakültesi köprüsünden sonraki ilk kavşak buraya acilen trafik lambası kurulması gerekiyor aksi halde çok canlar yanacak yetkililere buradan sesleniyorum... Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

Avatar
zübeyde 2017-09-05 10:00:37

Allah sabırlar versin her iki aileye de kaza olan yer de düğün salonu var her daim kaza oluyor bu insanların suçu günahıne sürekli kaza olup insanlar mı ölmeli böylemi sesimizi duyuralım kavşak dediğin yerde lamba olur bunu nasıl düşünemiyor lar kavşak akliniza geliyorda lamba beden gelmiyor.yoksa işinize mi gelmiyor ey sorumlu insanlar sirumlulyk böyle olmaz.

Avatar
serhat 2017-09-11 15:12:36

KARAYOLLARI / UKOME SANA SESLENİYOZ.senin yöneticilerinin dini imanı ahlakı nedir.ölüm size bukadarmı tatlı geliyo.bu kavşaktan gülhana kadar nedir rezalet.bıktık sizden bıktık.ortaya demi taraba koymakla mı bitiyor.bizler hayvanmıyız.....neyin kafası yönetiyor bu ili anlayamadık

Avatar
cihan 2017-09-12 01:07:08

adamlar kavşağa lamba koysalar bu sefer de şoförler şikayet eder bu ne yaa adım başı lamba mı olur diye.düşünsene bölünmüş şehirler arası bir yol ve her kavşakta lamba. velev ki lamba konuldu. sanki yayalar veye şoförler çok mu dikkat edecekler