banner388

Samsun'daki korkunç cinayete müebbet!

Samsun'da 2018 yılında işlenen cinayettin karar duruşması bugün görüldü. Zanlı müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Samsun'daki korkunç cinayete müebbet!

Samsun'da 2018 yılında işlenen cinayettin karar duruşması bugün görüldü. Zanlı müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

10 Ocak 2020 Cuma 15:04
Samsun'daki korkunç cinayete müebbet!

Samsun'da kaybolduktan 4 gün sonra bir yazlık evin arka kısmındaki fosseptik çukurunda cesedi bulunan 35 yaşındaki şahsın öldürülmesiyle ilgili yargılanan Ekrem E. müebbet hapis cezasın çarptırıldı.

Olay 23 Mayıs 2018 tarihinde Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleşti. 35 yaşındaki Zafer Çağdaş Adıgüzel, 19 Mayıs gecesi kayboldu ve ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine arama çalışması başlatan ekipler yaptıkları araştırma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak Zafer Çağdaş Adıgüzel'in en son görüldüğü kişi üzerinde yoğunlaştı.

DUVARDAKİ KAN İZLERİ ÜZERİNE BAHÇEDE ARAMA YAPILDI


Atakum ilçesinin İncesu Yalımahallesi'nde bulunan bir yazlık evde inceleme yapan Cinayet Bürosu ekipleri, evde tüfek, duvarda saçma izleri ile kan izleri fark edince evin bahçesinde arama çalışması yaptı. Yazlık evin arka bahçesindeki fosseptik çukurunun kapağını açan polis, çukurun içinde Zafer Çağdaş Adıgüzel'in yüz üstü yatar halde cesedini buldu. 


  
'MAHKEMENİN ADALETİNE GÜVENİYORUM'


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu özel bir ekip kurdu ve katil zanlısı Ekrem E.'yi İstanbul'da yakalayarak gözaltına aldı. İstanbul'da tutuklanan Ekrem E. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasına tutuklu bulunduğu İstanbul Maltepe Cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile görüntülü olarak katılan Ekrem E., "Mahkemenin adaletine güveniyorum" ifadesinde bulundu.

Mahkeme, Ekrem E.'yi müebbet hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi. 

                      

Son Güncelleme: 10.01.2020 15:09
Anahtar Kelimeler:
CinayetAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.