banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki kazada otomobil 40 metre sürüklendi

Samsun'un Alaçam ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil su kanalında 40 metre sürüklendi.

banner269

Samsun'daki kazada otomobil 40 metre sürüklendi

Samsun'un Alaçam ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil su kanalında 40 metre sürüklendi.

04 Mart 2018 Pazar 14:04
Samsun'daki kazada otomobil 40 metre sürüklendi

Samsun'un Alaçam ilçesi, Samsun-Sinop karayolunda meydana gelen trafik kazasında orta refüje çarpan otomobil 40 metre sürüklenerek hurdaya döndü. Kazada araç sürücüsü şans eseri yara almadı.

Edinilen bilgiye göre, Alaçam istikametinden Bafra istikametine seyir halinde olan Durmuş Düşkün yönetimindeki 57 DV 154 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüjde bulunan bariyerlere çarptı. 

Otomobilin su kanalında yaklaşık 40 metre sürüklendiği kazada sürücü yara almazken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-03-04 14:41:28

Geçmiş olsun. Özellikle haftada bir iki gün araç kullanan küçük araç sürücüleri inanılmaz kötü araç kullanıyorlar. Haftasonları Sinop-Samsun arasında inanılmaz şeyler görüyoruz. Daha aracını şeridinde tutamayan mı dersiniz? Durduk yere frene basan mı dersiniz? Kontrolsüz şerit değiştiren mi dersiniz. Anormal yavaş anormal hızlı giden mi dersiniz. VAllahi hepsi var. Evet yeteneği olmayan insan yoktur ama yeteneği o işe uygun olmayan insanlar vardır. O yüzden özfarkındalığımız önyargısız yüksek olsun lütfen. Başkalarının can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaya gerek yok.

Misafir Avatar
Cemal bey 2018-03-04 17:48:01 @Cemal

Bu konuda da mükemmel emekli görüşleriniz ve duyarlılığınızın olması çok iyi. Keşke sizde köye dönüp çiftçilik yapsanız

Beğenmedim! (3)