banner388

Samsun'daki kaza saniye saniye görüntülendi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kazada 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Samsun'daki kaza saniye saniye görüntülendi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kazada 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

14 Temmuz 2017 Cuma 14:04

Samsun Haber - Dikkatsizlik ve kontrolsüz hız yine can aldı. Trafik canavarı bu sefer kendini Samsun’un Tekkeköy ilçesinde gösterdi. Kurbanı ise 21 yaşında pırıl pırıl bir gençti.

Tekkeköy’de Aşağıçinik Mahallesi’nde gerçekleşen kazada motosikletiyle kent merkezine giden Muhammet Odabaş adlı motosiklet sürücüsü aniden şerit değiştiren otomobil ile kavşakta çarpıştı.

Kaza sonrası yaklaşık 50 metre sürüklenen motosiklette bulunan iki kişiden Muhammet Odabaş kaza yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan diğer kişi hastanede tedavi altına alınmıştı.

Tekkeköy’de gerçekleşen kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kaza yerinin hemen yanında bulunan bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Son Güncelleme: 15.07.2017 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-07-14 14:58:19

Motosiklet sürücüsünün ne suçu var? Yolunda gitmeyecek mi? Motorun üzerine arabayı kırıyorsun. Kasten adam öldürmek bu. Kullanmayı bilmiyorsan, trafik kurallarından haberin yoksa binmeyeceksin o arabaya. Katil oldun. Bir insanı öldürdün. Dikkatsiz, sorumsuz, umursuz bir millet olduk. Bu kadar basit, değersiz olmamalı insan hayatı.