banner388

Samsun'daki kayıp çocuk hırsızlıktan yakalandı

Samsun'da yaklaşık kendisinden 1 aydır haber alınamayan 16 yaşındaki çocuk, Bafra ilçesindeki hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalandı.

Samsun'daki kayıp çocuk hırsızlıktan yakalandı

Samsun'da yaklaşık kendisinden 1 aydır haber alınamayan 16 yaşındaki çocuk, Bafra ilçesindeki hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalandı.

04 Ekim 2018 Perşembe 14:20
Samsun'daki kayıp çocuk hırsızlıktan yakalandı

Samsun'da yaklaşık 1 aydır kendisinden haber alınamayan çocuk, Bafra ilçesindeki hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 3 gün önce Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir iş yerinden Bayram Yılmaz'a ait laptop çalındı. 5 Eylül tarihinde kayıplara karışan ve ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan 16 yaşındaki D.A.U., Samsun’un Bafra ilçesinde laptop hırsızlığı şüphelisi olarak yakalandı. 

D.A.U., çaldığı laptopu Güven Sokak’ta bir bilgisayarcıya getirerek 350 liraya pazarlık yaptı. Bilgisayarı alan iş yeri sahibi “Üzerimde fazla para yok. 100 lirasını vereyim, yarın da 250 lirasını veririm” dedi. Bunun üzerine 100 lirayı alan D.A.U., iş yerinden ayrıldı. İş yeri sahibi laptopun çalıntı olabileceğini düşünerek durumu polise haber verdi. 

Kamera kayıtlarını da izleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri iş yerini takibe aldı. Ekipler, paranın geri kalan kısmını almaya gelen D.A.U.’yu iş yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, karakoldaki ifadesinde 5 gün önce Atatürk Bulvarı’nda bir iş yerinden de laptop çaldığını itiraf etti. Şüpheli çocuk, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürodaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. 

1 AYDIR HABER ALINAMIYORDU

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde halası Medine U.’nun yanında kalan D.A.U.’dan 1 aydır haber alınamıyordu. D.A.U.’dan 1 aydır haber alamayan halası ve babası Mehmet U. tarafından polise kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi. D.A.U. daha önce de ailesine haber vermeden kayıplara karışmıştı. Ailesi bir televizyon programına çıkarak kayıp olduğunu iddia etmişti. D.A.U., 2 ay sonra 05.10.2017 tarihinde Bafra’da bir internet kafede görülmüş ve polis tarafından ailesine teslim edilmişti. İki ayrı iş yerinden 2 adet laptop hırsızlığı şüphelisi 15 yaşındaki D.A.U Bafra Adliyesi tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 04.10.2018 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.