banner388

Samsun'daki kasa hırsızları adliyede

Samsun'un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesinde bir iş yerinin duvarını delerek çelik kasada hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'daki kasa hırsızları adliyede

Samsun'un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesinde bir iş yerinin duvarını delerek çelik kasada hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

31 Ekim 2018 Çarşamba 12:37
Samsun'daki kasa hırsızları adliyede

Samsun'da bir iş yerinin duvarını delip çelik para kasasından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
 
Edinilen bilgiye göre, B.K.'ye ait bir inşaat malzemesi satan iş yerinin 13 Ekim gecesi duvarını delen hırsızlar, içerideki çelik para kasasını sibop yöntemiyle açarak içerisinden 15 bin lira para ile 1 adet tabanca çaldı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızların kullandığı otomobilinin tespiti için önce Samsun'da bulunan kiralık araçların sayısını tespit etti ve 3 bin kiralık araç arasında inceleme ve araştırma yaparak önce hırsızlık olayında kullanılan otomobili, ardından da hırsızlık olayına karışan 3 şahsın kimliğini belirledi.
 
Hırsızlık Bürosu ekipleri kasa hırsızlığıyla ilgili 44 yaşındaki B.K. ve 41 yaşındaki M.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Söz konusu hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen üçüncü kişi 48 yaşındaki K.Y.'nin de başka suçtan bir süre önce tutuklanıp cezaevinde konulduğu öğrenildi. 

Polisteki sorguları tamamlanan B.K. ve M.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.K. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, B.K. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 31.10.2018 16:31
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUZAFFER KURT 2018-11-01 09:40:36

YILLARDIR BU ALEMDEYİM NE KASA CALDIK NE BAŞKASININ MALINDA ĞÖZÜMÜZ OLDU BUGÜN BULDUK BUĞÜN YEDİK ALLAHA ŞÜKÜR.... HERKES YAPTIGI ŞEYİN BAŞINIDA SONUNUDA DÜŞÜNSÜN KARDEŞİM ANLAYAN ANLADI OKADAR...