banner388

Samsun'daki kanlı gecenin detayları ortaya çıktı

Samsun'da dün gece 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si üniversite öğrencisi 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıktı.

Samsun'daki kanlı gecenin detayları ortaya çıktı

Samsun'da dün gece 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si üniversite öğrencisi 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıktı.

06 Mayıs 2018 Pazar 17:05
Samsun'daki kanlı gecenin detayları ortaya çıktı

Samsun'un Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı Turgut Özel Öğrenci Yurdu önünde dün gece meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si üniversite öğrencisi 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının ayrıntıları ortaya çıktı.
 
Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Ramazan A., 55 M 1230 plakalı dolmuş minibüs ile takip ettiği içinde 29 yaşındaki Mevlüt A.'nın bulunduğu 55 GL 872 plakalı kapalı kasa kamyoneti aracı ile sıkıştırıp tabancayla silahlı saldırı düzenledi. 

Bu sırada araçta bulunan Mevlüt A. ile yanında bulunan 22 yaşındaki Selçuk Y. ve 33 yaşındaki Lütfi G. araçtan inip kaçmaya başladılar. Ramazan A. bu sırada kaçan şahıslara doğru ateş etmeye devam etti.

Tabancadan çıkan kurşunlarla Mevlüt A., Selçuk Y. ve Lütfi G. ile öğrenci yurdu önündeki üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Songül K. ve 26 yaşındaki Hatice K. yaraladı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altında bulunan 5 kişiden biri olan evli ve 2 çocuk babası Lütfi G. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıda yaralanan Mevlüt A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Silahlı saldırgan ise aracını terk edip olay yerinden kaçtı.

TECAVÜZ İDDİASI!

Kendisine silahlı saldırı düzenlenen Mevlüt A. ile kardeşi Burhan A.'nın silahlı saldırgan Ramazan A.'nın annesi Tülay A.'ya tecavüze kalkıştıkları iddia edildi.
 
2016 yılında meydana gelen olayda, Tülay A.'nın 23 yaşındaki Burhan A.'yı tüfekle ateş açarak öldürdüğü ve eşi Sami A. ile birlikte yargılandıkları Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından geçtiğimiz ay Tülay A.'nın 15 yıl, kocası Sami A.'nın ise 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldıkları öğrenildi.
 
Öte yandan, silahlı saldırıda hedefte olan kişi ile birlikte aynı araçta bulunduğu için vurularak hayatını kaybeden Lütfi G., Samsun'un Ladik ilçesi İsasofta Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında bugün toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 07.05.2018 17:43
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.