banner388

Samsun'daki İntihar Girişiminin Ardındaki Gerçek

Samsun'da bunalıma girip kendini asan ve 112 görevlileri tarafından kurtarılan genç adam, kendisini intihara sürükleyen süreci anlattı.

Samsun'daki İntihar Girişiminin Ardındaki Gerçek

Samsun'da bunalıma girip kendini asan ve 112 görevlileri tarafından kurtarılan genç adam, kendisini intihara sürükleyen süreci anlattı.

04 Kasım 2016 Cuma 13:45
Samsun'daki İntihar Girişiminin Ardındaki Gerçek

Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesinde yaşayan inşaat işçisi 2 çocuk babası 28 yaşındaki Yusuf Ş.'nin 22 yaşındaki 6 yıllık eşi, 25 gün önce evi terk edip, babaevine gitti. Çocuklarını da kocasında bırakan kadın, eşinin çağrılarına rağmen eve geri dönmeyince bunalıma giren genç adam, bir gün önce kiraladığı içinde eşya bulunmayan eve gidip, kendisini evin salonunda kablo ile doğalgaz borusuna astı.

Genç adam, intihar girişimi öncesinde yakınlarına ve112 Acil Servis ekiplerine haber vermiş, bunun üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edilmişti. Yusuf Ş.'yi ipte asılı halde bulan 112 Acil ekipleri genç adamı indirip, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. 

Tedavisi sonrasında taburcu olan Yusuf Ş. eşini çok sevdiğini söyleyerek, “5 ve 3 yaşında olmak üzere 2 çocuğumuz var ve eşimle ailevi meselelerden sorun yaşadık ve bunun üzerine eşim evi terk etti. Geri dönmesi için çok uğraştım, ama olmadı. Bunalıma girdim ve kendimi asarak öldürmek istedim, fakat 112 ekibi yetişip beni son anda ipten kurtardı, yoksa şimdi ölmüştüm. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum, ailem dağılsın istemiyorum. Buradan eşimden tekrar özür diliyorum, yuvasına ve çocuklarının yanına dönsün, tek isteğim budur. Bu arada beni kurtaran acil servis ekiplerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 05.11.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2016-11-04 22:23:14

Emekli şehri projesinin ne kadar yetersiz ve anlamsız olduğu artık görülüyor.Bu şehrin çöküntüden ve buhrandan çıkabilmesi için yeni projelere gerek var.Ekonomik çöküntü Ahlak yapısınıda bozdu.Yardıma muhtaç kişilere duyarsız kalmayalım!yardım edelim