banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki hırsızlık zanlıları yakalandı

Samsun'da Şubat ayında yaşanan dorse hırsızlığının zanlıları yakalandı.

banner269

Samsun'daki hırsızlık zanlıları yakalandı

Samsun'da Şubat ayında yaşanan dorse hırsızlığının zanlıları yakalandı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:54
Samsun'daki hırsızlık zanlıları yakalandı

Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliğince planlı ve eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, Şubat ayında yaşanan dorse hırsızlığının zanlılarının, İstanbul ve Kocaeli'de yakalandığı belirtildi.

Samsun Valiliğinden operasyon ile ilgili yapılan açıklamada, "22 Şubat saat 21.00 sıralarında ilimiz Tekkeköy ilçesinde yabancı uyruklu bir şirkete ait dorsenin çalınması olayı ile ilgili olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların il dışından gelerek ilimizden satın almış oldukları tır çekicisi marifeti ile park halinde bulunan dorseyi çaldıkları ve ilimizden ayrıldıkları tespit edilmiştir. Anılan hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda 09 Mayıs günü Kocaeli ve İstanbul illerinde gerçekleştirilen planlı ve eş zamanlı operasyonda S.P. ve M.G. isimli şahıslar İstanbul’da, K.K isimli şahıs ise Kocaeli’de yakalanarak aynı gün ilimize intikal ettirilmiştir. Şüpheli şahıslarca çalınan dorse Kocaeli’de bulunmuş ve sahibine teslim edilmek üzere Yedi Emin Otoparka çektirilmiştir. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli süreç devam etmektedir. Suçla mücadele çalışmalarına aralıksız olarak davam edilmektedir" ifadelerine yer verildi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.