banner388

Samsun'daki görkemli düğüne siyasiler akın etti

Mesut Yeşilyurt ve Selin Aşar çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde çok sayıda ünlü isim ve siyasi de yer aldı.

Samsun'daki görkemli düğüne siyasiler akın etti

Mesut Yeşilyurt ve Selin Aşar çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde çok sayıda ünlü isim ve siyasi de yer aldı.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:51
Samsun'daki görkemli düğüne siyasiler akın etti

İşadamı Cemal Yeşilyurt'un torunu, Şenay-Hikmet Yeşilyurt'un oğulları Mesut ile Saliha-Kemal Aşar çiftinin kızları Selin, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. 3 bin 500 davetlinin katıldığı düğün töreninde ünlü sanatçılar; Sibel Can, Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu da sahne aldı.

SİYASİLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı düğün törenine; AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Valisi Osman Kaymak, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Yeşilyurt ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. 

Son Güncelleme: 23.07.2018 09:05
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunYesilyurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek 2018-07-23 08:24:53

Akın ederler. Fakirin, yoksulun bırakın düğünğne gitmeyi sorunları ile dahi ilgilenmeyip dinlemek için randevu dahi vermezler. Neden? Çünkü beylerin katılacakları zengin programları var. Halk aç susuz yoksuz bunkara ne. Manşetlere oynamak varken

Avatar
Samsunlu 2018-07-23 08:26:43

Zengin düğünündeki fotoğraf çektirme yarışını insanları. Sorunları Ve şehrin problemleri ile ilgilenmeye kullansanız sorun kalmazdı

Avatar
ahmet kırış 2018-07-22 17:30:13

sanki çok büyük bii insanın düğünü istanbulda/ankara /izmirde bunun gibi nice düğünler yapılıyor/samsundaki küçük insanları sadece gözünüzde fazla büyütüryorsunuz sadece okadar bunlar sıradan insanlar o kadar istanbul ankara izmir cemiyet hayatının yanına ble yaklaşamazlar bunlar çok fazla gözünüzde her şeyi büyütmeyin bence ...