banner388

Samsun'daki gasp zanlısı yakalandı

Samsun'da dün yaşanan gasp olayının firari zanlısı yakalandı.

Samsun'daki gasp zanlısı yakalandı

Samsun'da dün yaşanan gasp olayının firari zanlısı yakalandı.

22 Şubat 2018 Perşembe 13:23
Samsun'daki gasp zanlısı yakalandı

Samsun'da dün yaşanan gasp olayı ile ilgili firari olan şahıs yakalandı.

İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde 63 yaşındaki Iraklı Jazaer Kareem Z.A.'nın evine giren Jaaer K.Z.A. ile Ali Jumaa H., yaşlı kadını darp edip bağladıktan sonra evdeki değerli eşyaları ve parayı gasp etmişlerdi.

Kadının olayı polise haber vermesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 24 yaşındaki Suriyeli Bassam E.D.'yi Samsun-Ankara karayolunda gasp edilen yakut gerdanlık, banka kartları, telefon, laptop ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak Jaaer K.Z.A. da yakalandı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi dün adliyeye sevk edilmiş, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Olayın firari zanlısı Iraklı Ali Jumaa H. de Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polisteki sorgusu sona eren Ali Jumaa H. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ali Jumaa Hamad H. , tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 22.02.2018 15:45
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunGasp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-02-22 13:44:31

BUNLARI BIRDE CEZAEVİNDEMİ BAKACAZ YAĞLI URGAN GEREKLİ GASP HIRSIZLIK FUHUŞ YAPANLAR DAHİL ÇOCUK İSTİSMARCILARI YAĞLI URGANLA ŞEHİRİN ENİŞLEK YERİNDE İNFAZ EDECEN Kİ ALEME İBRET OLSUN