banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki cinayet sanığı adliyede

Samsun'da dün akşam saat 21:30 sularında çıkan kavgada 1 kişiyi öldürüp kazara arkadaşını vurarak yaralayan şahıs ve yaralı arkadaşı adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'daki cinayet sanığı adliyede

Samsun'da dün akşam saat 21:30 sularında çıkan kavgada 1 kişiyi öldürüp kazara arkadaşını vurarak yaralayan şahıs ve yaralı arkadaşı adliyeye sevk edildi.

03 Ekim 2018 Çarşamba 18:43
Samsun'daki cinayet sanığı adliyede

Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerinde bulunan Karadeniz Kıraathanesi önünde dün akşam saat 21:30 sularında çıkan kavgada 1 kişiyi öldürüp kazara arkadaşını vurarak yaralayan şahıs ve yaralı arkadaşı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiyi göre, spotçu 49 yaşındaki Yunus K. ile daha önce aralarında husumet bulunan ziraat mühendisi 35 yaşındaki Murat A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat A. tabancayla Yunus K.'ye ateş açtı. Silahlı saldırıda Yunus K. ve Murat A.’nın yanındaki Önder E. yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Yunus K. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıyı düzenleyen Murat A., yaralı arkadaşı Önder E. ile birlikte olay yerinden kaçtı. Murat A. daha sonra da yaralı arkadaşını özel hastaneye bırakıp oradan da kaçtı. Karnından yaralanan Ömer E. ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 

Silahlı saldırıyı düzenlediği ileri sürülen ziraat mühendisi Murat A. daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. Kavga sırasında kendi arkadaşı tarafından kazara karnından vurulan Önder E., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda sorgulanan Murat A. ve Önder E., üzerlerine çelik yelek giydirilerek bugün akşam saatlerinde Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2018-10-03 19:08:40

Maalesef ahir zamanda sudan sebeplerle insanlar birbirini öldürecek hadisi vuku buluyor.