banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun dahil 13 ilde operasyon düzenlenmişti! 21 şüpheli adliyede

Samsun dahil 13 ilde FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlenmişti. Operasyonda gözaltında alınan 48 şüpheliden 21'i adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun dahil 13 ilde operasyon düzenlenmişti! 21 şüpheli adliyede

Samsun dahil 13 ilde FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlenmişti. Operasyonda gözaltında alınan 48 şüpheliden 21'i adliyeye sevk edildi.

15 Haziran 2020 Pazartesi 13:50
Samsun dahil 13 ilde operasyon düzenlenmişti! 21 şüpheli adliyede

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 13 ilde gözaltına alınan 48 şüpheliden 21’i adliyeye sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Balıkesir, İstanbul, Manisa, Konya, Erzincan, Kayseri, Kütahya, Kahramanmaraş, Ankara, Kocaeli, Çanakkale, Samsun ve Bursa’da başlatılan operasyonda 74 şüpheliden 48’i yakalandı. Zanlılar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer 27 kişinin ise emniyette işlemleri sürerken, 26 şüphelinin de yakalama çalışması devam ediyor. 8 gün önce, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, yaklaşık 6 ay süren çalışma sonucu terör örgütünün "mahrem imamları" ile irtibatlı oldukları belirlenen ve daha önce meslekten el çektirilen 6 emniyet müdürü, bir emniyet amiri, 11 komiser yardımcısı, 4 başpolis ve 52 polis memuru hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, Balıkesir, İstanbul, Manisa, Konya, Erzincan, Kayseri, Kütahya, Kahramanmaraş, Ankara, Kocaeli, Çanakkale, Samsun ve Bursa’da düzenlenen operasyonda şüphelilerden 48’i yakalanmıştı.

Öte yandan, zanlıların, örgütün sohbetlerine katıldıkları ve himmet verdiklerine dair beyanlar olduğu, örgüt üst yönetimi tarafından gizli kod sistemiyle kodlandıkları bildirilmişti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Riza 2020-06-15 14:14:02

Bülent arınç mehmet metiner hüseyin çelik bekir bozdağ gibileri içeri almadıkça inanmıyoruz. Allah teröründe vatana göz dikeninde cezasını versin. Ama neden ufak memurları hapse atarken asıl fetöcüleri kariyerle ödüllendiriyoruz. Mesela bank asyanın müdürlerini devletde en üst yere getiriyoruz. Allahım bu vatani koru....