banner388

Samsun dahil 13 ilde FETÖ operasyonu 

Samsun dahil 13 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç farklı rütbelerde 74 polisin yakalanması kararı verildi.

Samsun dahil 13 ilde FETÖ operasyonu 

Samsun dahil 13 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç farklı rütbelerde 74 polisin yakalanması kararı verildi.

08 Haziran 2020 Pazartesi 08:56
Samsun dahil 13 ilde FETÖ operasyonu 

Samsun'un da aralarında bulunduğu 13 ilde FETÖ yapılanması içinde bulunduğu iddiası ile meslekten ihraç edilen farklı rütbelerde 74 polis hakkında gözaltı kararı verildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon başlattı. Balıkesir Merkezli yapılan operasyon Erzincan, İstanbul, Manisa, Konya, Kayseri, Kütahya, Kahramanmaraş, Ankara, Kocaeli, Çanakkale Samsun ve Bursa olmak üzere 13 ili kapsarken, KHK ile ihraç edilen 6 Emniyet Müdürü, 1 Emniyet Amiri, 11 Komiser Yardımcısı, 4 Baş polis memuru ve 52 polis memuru olmak üzere toplam 74 şüpheli şahıs ile alakalı arama, yakalama ve gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin mahrem imamlar ile irtibatının olduğu, sohbetlere katıldıkları, örgüt üst yönetimi tarafından gizli kod sistemi ile kodlandıkları iddia edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Weli 2020-06-08 09:32:20

Artık inanmıyoruz fetö ile mücadelenize. Herşeyimiz yapmacık melih gökçek bülent arınç hüseyin çelik gibileri içeri alamadikçada inanmayacağız size. Herşeyimiz göstermelik. Ekonomi zorda halk bitik mantıklı düşünemiyoruz çaremizde yok. Allah bu vatani korusun....

Avatar
Derman 2020-06-08 11:08:31

Insanlara korku verip yeni bir rejim kurdular. Artık hiç birşeyin önemi doğruluğu yok. 15 temmuz milad velinigmed. Her secimin kazanımla sebebi fetö metö diye diye aklımızı aldılar. Bizde bu vatani seviyoruz askerligimizi yaptık. Ama bir iftiraya ugrariz diye korkuyoruz. Adalet hukuk yok. Allah bu memleketin kim düşmanı işe belasını versin. Ama iftiraya uğramak da var bak ekranlarda asıl fetöcüler cirit atıyor reis reis diye diye bağırıp yağcılık yapıyor dünün asıl fetöcüleri....

Avatar
Sinan 2020-06-08 14:44:19

Yorumları yayinlamaya korkuyorsunuz ta diyecek söz kalmadı. Küfür hakaret yok. Herkezi herşeyi eleştirebiliriz. Neden bu korku tedirginlik