banner388

Samsun'da ziraat mühendisine müebbet hapis

Samsun'da kavgada bir kişiyi öldüren ziraat mühendisine müebbet hapis cezası verildi.

Samsun'da ziraat mühendisine müebbet hapis

Samsun'da kavgada bir kişiyi öldüren ziraat mühendisine müebbet hapis cezası verildi.

12 Şubat 2020 Çarşamba 21:05
Samsun'da ziraat mühendisine müebbet hapis

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerinde bulunan Karadeniz Kıraathanesi önünde 2 Ekim 2018 tarihinde saat 21.30 sıralarında meydana gelmişti.
Spotçu Yunus Kart (49) ile daha önce aralarında husumet bulunan ziraat mühendisi Murat A. (35) arasında tartışma çıkması üzerine tartışma büyümesiyle Murat A. tabancayla Yunus Kart'a ateş açtı. Yunus Kart, 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Silahlı saldırıyı düzenleyen Murat A., olay yerinden kaçtı. Daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. Kavga sırasında kendi arkadaşı tarafından kazayla karnından vurulan Önder E., hastanedeki tedavisi bittikten sonra gözaltına alındı.

Murat A. ve Önder E., çelik yelek giydirilerek Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Murat A. adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılırken Önder E. ise öldürmeye yardım etmek suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.