banner388

Samsun'da zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Samsun'da zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

20 Kasım 2018 Salı 09:41
Samsun'da zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Serhat Caddesi üzerinden saat 08:15 sularında 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edilen bilgiye göre, Okan Turan idaresindeki 55 AZN 75 plakalı otomobil rampa aşağı inerken önündeki Yeter Kanbay yönetimindeki 55 AGK 56 plakalı otomobile arkadan çarptı. Bu sırada arkadan gelen Doğukan Doğan'ın kullandığı 55 LZ 173 minibüs de 55 AZN 75 plakalı otomobile arkadan çarptı. 

Kazada otomobil sürücüsü Yeter Kanbay ile diğer otomobilde bulunan Esra Turan yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekiplerince ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-11-20 11:45:38

Tampon tampona gitmenin sonucu. Bu şehirde araba kullanmayı bilenlerin sayısı az. Trafik cezalarıyla ilgili her türlü yaptırımı destekliyorum.

Avatar
Halit 2018-11-20 15:15:06

Bunlar insan olmamanın görüntüsü. Serhat caddesin her ay en az 3 büyük kaza oluyor bu terbiyesiz insanların yüzünden yakında yollara engelleri de koyarlar ve bizim gibi insan gibi hareket edenler de öder bedelini.