banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da zincirleme kaza: 4 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

banner269

Samsun'da zincirleme kaza: 4 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

22 Ağustos 2021 Pazar 09:45
Samsun'da zincirleme kaza: 4 yaralı

Elde edilen bilgilere göre Samsun istikametine sağ şeritten seyir halinde olan Ramazan Y. idaresindeki otomobil Karaköy kavşağında şerit değiştirerek kavşağa dönüş yaptı. Aynı istikamete arkasından seyir halinde olan Ziya Y. idaresindeki  araç  şerit değiştiren araç önündeki otomobile çarptı. Kazaya karışan araçların arasından gelen Mehmet D. idaresindeki otomobil de Ziya Y. idaresindek otomobile çarparak yolun sağında bulunan su kanalına yuvarladı.

Otomobil sürücü Ziya Y. ve otomobilde bulunan Oğuzhan B. sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Otomobilde yapılan aramada bir de köpek kurtarıldı.

Kazada yaralanan Ziya Y. ve  Oğuzhan B., Ramazan Y. ve  Levent Y. ile otomobilden çıkartılan köpek, ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.