banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da zamlarla ilgili flaş gelişme

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, suya gelen zamlar hakkında konuştu.

banner269

Samsun'da zamlarla ilgili flaş gelişme

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, suya gelen zamlar hakkında konuştu.

07 Ekim 2018 Pazar 13:01
Samsun'da zamlarla ilgili flaş gelişme

Samsun Haber-Başkan Şahin, "Daha önceki yıllarda alınan bir kararla suya otomatik olarak yapılan zam uygulamasına son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Suya gelen otomatik zam konusu meclis toplantısında gündeme getirilerek karara bağlanacak. Başkan Şahin ayrıca marketlerde ürün fiyatlarında yapılan usulsüzlüklere ilişkin konuştu.

Başkan Şahin konuşmasında, "Ülkemiz emperyalizmin siyasi, kültürel, terör saldırıları yanında ekonomik saldırılarına da uğramaktadır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hükümetimiz bu saldırılarla mücadele etmektedir. Devletimiz ve milletimiz el ele vermiştir. Hiçbir güç bize boyun eğdiremeyecek ve diz çökertemeyecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler genel kurulunda yaptığı konuşmasında bu emperyalist güçlerin, insanlık, milletimiz ve İslam’ın düşmanları olanların gözlerinin içine bakarak” Dünya beşten büyüktür” demiştir. Yaşadığımız bu süreçte bizde halkımızın yanında olacağız" sözcüklerini kullandı.

OTOMATİK ZAM OLMAYACAK

Başkan Şahin suya uygulanan otomatik zamma ilişkin, "Daha önceki yıllarda alınmış olan kararla su fiyatları otomatik olarak TÜFE oranlarına göre ayarlanmaktaydı. Bu uygulama nedeniyle su fiyatlarında bu ay daha fazla bir artış oluştu. Buna izin vermem. Bunu kaldıracağız. Biz devletimizin ve milletimizin birlikte kenetlenerek ekonomik saldırılara karşı verdiği mücadelede bir ve beraberiz. Halkımıza katkı yapmak durumundayız. Bu otomatik zam uygulamasına son vermek için konuyu ilk meclis toplantımıza getireceğim. Otomatik zam uygulamasına son vereceğiz. Ayrıca ben esnaflarımızın ahilik anlayışı ile çalıştıklarına inanıyorum. Bununla birlikte dolar üzerinden ülkemize yapılan saldırıyı fırsat bilerek fahiş fiyat uygulamaları yapanlara karşıda tavizsiz bir mücadele başlattık. Zabıta ekiplerimiz denetimler yapıyor. Bu denetimler ilçe belediyelerimizin zabıtaları tarafından da yapılmaktadır. Hep birlikte mücadele içerisinde ve halkımızın yanındayız. Denetimlerimiz aralıksız sürecektir. Zabıta Daire Başkanlığımız ve tüm zabıtalarımız seferberlik halinde olacaktır" diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-10-07 15:33:35

Hep aynı terane. Birazda kendinizden kelimeler katın konuşmanıza. Senin gibi koltuğunu hakketmeyen çok siyasetçi var.

Avatar
cevdet 2018-10-07 21:51:50

su da ankaradaki gibi %17 indirim yapın otopark saat ücreti 1 tl olsun

Avatar
Boğaziçi köyü 2018-10-07 23:40:38

Suyumuzu Saski henüz baglamadi suyumuz yok şu anda cami çeşmesinden su içiyoruz bağlanınca düşünürüz sayın başkan

Avatar
Menderes 2018-10-08 00:07:36

Yapacağınızı yaptınız zaten suya zam olarak.Önemli olan Meclis’te karar alındıktan sonra yapılan zammın da geri çekilmesi değil mi?

Avatar
Salih batmaz 2018-10-07 13:24:07

Oynayamayan gelinin bahanesi, yerim dar dermiş, sayın başkan.

Avatar
55 2018-10-07 13:48:01

Başkan belediyeye ait işletmelerde çökertme kebabı 34 tl olmuş
Yoksa belediye fırdatçılık mı yapıyor
İçinde de 160 gr et varsa bende ne olim

Avatar
Faruk 2018-10-07 20:09:57

Eee bu millet sırası geldimi gereğini yapacak
Siz daha çok sallayın...
Milletin sınırını zorlayın bakalım nereye kadar...
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

Avatar
AHMET 2018-10-08 09:42:15

Bu ne demek şimdi başkan öncekiler habersiz suya otomatik zam mı uyguluyorlar dı helal olsun onlara şimdi sizi de yaptığınız zamları geri vermek de size düşer başkan alınan haksız zamları geri ödeyin de millet başkan görsünnnnnnnnnnnnnnnnn