banner388

Samsun'da zabıta komiseri kansere yenik düştü

Samsun'da kanser tedavisi gören zabıta komiseri hayat mücadelesini kaybetti.

Samsun'da zabıta komiseri kansere yenik düştü

Samsun'da kanser tedavisi gören zabıta komiseri hayat mücadelesini kaybetti.

16 Mayıs 2019 Perşembe 12:13
Samsun'da zabıta komiseri kansere yenik düştü

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden zabıta komiseri için görev yaptığı Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda 33 yıldır görevli olan Zabıta Komiseri Nail Keskin (57), yaklaşık 4 aydır Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gördüğü kanser tedavisine dün gece saatlerinde yenik düştü. Keskin için Büyükşehir Belediyesi önünde cenaze töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Keskin’in cenazesi defnedilmek üzere 19 Mayıs ilçesi Karagöl Mahallesi’ne götürüldü. 

Belediye önünde yapılan törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı, daire başkanları, birim amirleri, Keskin'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-05-17 09:00:44

beğenmeyen arkadaşsen ne iş yaparsın ben görüyorum seyyarlara kan kusturup sattığı ürünleri alıp çöpe atıyorlar yada evine götürüyorlar bilmem orasını o gariban seyyar satıcı evine ekmek götürmek için çoluk çoçuğuna ve aileyi ayakta tutmak için mucadele ederken zabıta biniyot tepelerine biniyor sayın belediye başkanlarına sesleniyorum seyyar satıcılar kendi kendilerini geçindiren kişilerdir emrinizde çalışan zabıtalar ayrım yapıyor satıcının birini kovuyor birini barındırıyor yanlış olan bu ben buna karşıyım

Avatar
55 2019-05-16 15:20:41

ZABITA ÖLMÜŞ SEYYAR ESNAFA KAN KUSTURAN ZABITALAR ÖLMÜŞ ÖLÜM VAR BU TOPRAĞIN ALTI VAR DERİZYA HEP O CİNSTEN İŞTE

Misafir Avatar
ayakkabı kutusu 2019-05-16 18:33:35 @55

evet ölüm var vatandaşlara yaya kaldırımlarını zindan eden seyyar satıcılar var, köşe başlarında serseri arkadaşlarını başında toplayıp gürültü yapan SEYYAR SATICILAR VAR, yaya kaldırımındaki meyilleri kapatan bebek arabası veya engellilerin yaya kaldırımına çıkmasına engel olan SEYYARLAR VAR, sattıkları balıkların pisliğini oracıkta bırakıp tüm mahalleyi kokutan SEYYAR SATICILAR VAR.ÖLÜM VARSA ONLARADA VAR BANADA VAR HERKESE VAR

Beğenmedim! (0)
Avatar
55 2019-05-16 15:48:46

Zabit mi ölmüş

Avatar
ahmet 2019-06-17 10:47:27

Mekanı CENNET olsun