banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Yürek Burkan Manzara

Samsun’un Alaçam ilçesinde dere kenarında karda naylon altında yatan 55 yaşındaki Mustafa Keskin’in hali yürekleri dağladı.

banner269

Samsun'da Yürek Burkan Manzara

Samsun’un Alaçam ilçesinde dere kenarında karda naylon altında yatan 55 yaşındaki Mustafa Keskin’in hali yürekleri dağladı.

06 Şubat 2017 Pazartesi 09:54
Samsun'da Yürek Burkan Manzara

Alaçam ilçesinde Uluçay Irmağı kenarında karda üzerine naylon örterek yatan şahıs, buradan geçen bir vatandaş tarafından fark edilerek fotoğraflanıp, sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafı gören İsmail Akman isimli genç, durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirince, olay yerine gelen ekipler, Uluçay Irmağı kenarında yatan şahsın çöplerden kağıt toplayarak yaşam mücadelesi veren 55 yaşındaki Mustafa Keskin olduğunu belirledi. Kimsesiz olan ve kalacak yerinin bulunmadığısöyleyen Keskin, “Ayağıma tiken battı, yara oldu. Burada yatıyorum. Üşüdüğüm zaman gündüzleri kahveye gidiyorum. Kimsem yok” dedi.

Kimsesiz Mustafa Keskin’i tanıyan İsmail Akman, “Yıllardır sokaklarda kalıyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı gördüm. En azından benim dedemin yeri var, orada yatırırdım ama önce bir hastaneye gitmesi lazım. Bu soğuk havada sokakta hayvan bile yatamıyor. Sonuçta bu bir insan” diye konuştu.

Yaşanan bu acı durum, İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’a haber verildi ve bunun üzerine harekete geçen Kaymakam Çağlar, kalacak yeri olmadığı için ırmak kenarında yatan Mustafa Keskin’in derhal hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmasını istedi. Telefonla bilgi veren Kaymakam Çağlar, böyle bir olaydan haberdar olunca derhal gerekenin yapılması için yetkililere talimat verdiğini söyledi. Şahsın Alaçam Devlet Hastanesinde tedavisinin yapılmasını istediğini belirten Kaymakam Çağlar, gerekirse Samsun’a gönderebileceklerini ifade etti.
Polis otosuyla Alaçam Devlet Hastanesine götürülen Mustafa Keskin, sağ ayak parmağında meydana gelen iltihaplanmadan dolayı tedavisinin yapılması için servise yatırıldı.

Son Güncelleme: 06.02.2017 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.