banner388

Samsun'da yunus ekiplerinin gösterisi büyüledi

Samsun'da yunus ekiplerinin motosikletli gösterisi izleyenler tarafından büyük ilgi topladı. 

Samsun'da yunus ekiplerinin gösterisi büyüledi

Samsun'da yunus ekiplerinin motosikletli gösterisi izleyenler tarafından büyük ilgi topladı. 

17 Ekim 2019 Perşembe 21:02
Samsun'da yunus ekiplerinin gösterisi büyüledi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli ve Bisikletli Polis Timler Amirliği bünyesinde bulunan yunus ekiplerinin motosikletli gösterisi izleyenleri büyüledi.

Samsun'da faaliyet gösteren yunus ekipleri 26 günlük kurs eğitiminden geçti. Kurs sonrasında başarılı olan 16 polis için program düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte başarılı olan 16 polisin motosiklet üzerinde öğrendiği akrobatik hareketler ile nefesleri kesti.

Programa Samsun Valisi Osman Kaymak da katılım göstererek yunus ekiplerini protokolden selamladı.

Polisler, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personellerden 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Temel Eğitim kursu aldı. Kurs sonrası başarılı olan 16 polis memuru için kurs bitirme etkinliği düzenlendi.

Motosikletli ve Bisikletli Polis Timler Amirliği motor filosuna 7 adet motosiklet takviyesi yapıldı.

"7 TANE DE MOTORUMUZ HİZMETE GİRECEK" 

Program hakkında konuşan Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, “Önleyici hizmetlerin etkinliğini arttırmak üzere asayiş şube müdürlükleri bünyesinde oluşturulan motosiklet ve bisiklet tim amirlikleri, diğer mobilize ekiplerimizin giremediği yerlerde etkin görev yapmak üzere konuşlandırılmış, görevlendirilmiş ve kuruluşu yapılmıştır. İlimizde de aynı amaca hizmet etmek üzere şube müdürlüğümüz bünyesinde bu hizmetleri gören ekiplerimiz vardı. Ancak son dönemde önleyici hizmetlerin etkinliğini arttırmak üzere genel müdürlüğümüz değişik illerde farklı kurslar açtılar. Samsun’da da bu kapsamda temel eğitim kursu açıldı. Bu kursa 16 personelimiz katıldı. Bu arkadaşlar eğitimlerini başarıyla tamamladı. Bununla beraber 7 tane de motorumuz da hizmete girecek” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli meslektaş 2019-10-17 23:07:11

Görevinizde sağlık ve başarılar dilerim

Avatar
Samsunlu 2019-10-18 13:33:24

Allah hayırlı ugurlu eylesin inşAllah