banner388

Samsun'da yüksek kesimler beyaza büründü

Samsun'da havaların hissedilir derecede soğuması ile birlikte şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olamaya başladı.

Samsun'da yüksek kesimler beyaza büründü

Samsun'da havaların hissedilir derecede soğuması ile birlikte şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olamaya başladı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 12:05
Samsun'da yüksek kesimler beyaza büründü

Samsun Haber - Samsun'da 5 Aralık salı gününden itibaren soğuk ve yağışlı hava etkili olmaya başladı. Havaların hissedilir şekilde soğuması ile birlikte şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

 
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, bölge geneli bugün itibariyle çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise, kar ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bugün hava sıcaklığının ise 2 ila 4 derece arasında azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerinden orta kuvvette, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor. Özellikle yağışların, Samsun ve Ordu çevrelerinde kuvvetli sağanak şeklinde olması beklenirken, yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.



Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ayrıca gece saatlerinde gizli don ve buzlanmaya karşı da uyarıda bulundu.

Son Güncelleme: 07.12.2017 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-06 12:11:04

Manzara açışından güzel görüntüler ama Allah yakacağı olmayanların yardımcısı olsun. Vatandaşa faturalarını ödeme kolaylığı nasip etsin.

Misafir Avatar
Yorumcu Cemal 2017-12-06 14:17:29 @Cemal

Amin Cemal bey yine iyi bi yorum yapmışsınız

Beğenmedim! (0)