banner388

Samsun'da yolun yapılacağı yer tapulu arazi çıktı

Samsun'da Otogar Kavşağı inşaatında bulunan güzergâhta bazı vatandaşların tapulu arazisinin yer aldığı öğrenildi.

Samsun'da yolun yapılacağı yer tapulu arazi çıktı

Samsun'da Otogar Kavşağı inşaatında bulunan güzergâhta bazı vatandaşların tapulu arazisinin yer aldığı öğrenildi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 17:03
Samsun'da yolun yapılacağı yer tapulu arazi çıktı

Samsun haber - Samsun’da, Doğu ve Orta Karadeniz’in İç Anadolu’ya bağlantı noktası olan “Otogar Kavşağı”nda 2 yıl önce çalışmalar başlatıldı. Kürtün Katlı Kavşağı ve Bağlantı Yolu Projesi kapsamında yer alan güzergahta vatandaşların tapulu arazisinin olduğu öğrenildi.

Projede Yeşilkent-3 Altgeçidi 74 m, Yeşilkent-2 Altgeçidi 19 m, Yeşilkent-1 Altgeçidi 55 m olmak üzere toplam boyu 148 metre uzunluğunda 3 adet köprü yer alıyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında 2016 yılında altgeçit-2 köprüsü, 2017 yılı içerisinde de altgeçit 1 ve altgeçit 3 köprüleri tabliye seviyesinde tamamlandı.

YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPTI

44 milyon 421 bin 670 TL maliyetli olan projeyle ilgili açıklama yapan Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü yetkilileri bilgi verdi.

Çalışmaların parça parça yapıldığı belirtilirken şu ifadelere yer verildi;

"Ancak bölgedeki çalışmalarda sadece bir konuda sıkıntı yaşandı. Bu da, çevre yolundan Atakum ilçesi istikametine gelirken vatandaşlarla ilgili imar konusundaki bir sıkıntımız. Yolun geçeceği alan bazı vatandaşların tapulu arazisi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu konu da önümüzdeki hafta mecliste görüşülerek karara bağlanacak. Biz sadece yolun bu kısmında çalışamıyoruz. Diğer kollarımızdaki çalışmalarımız devam ediyor. Eğer vatandaşların imarlı yerleri olan bölgelerdeki sorun çözüme ulaşırsa çalışmaların yılbaşına kadar hatta yılbaşına bile aksamadan biteceğini tahmin ediyoruz. Trafiğin rahat akması için buraya trafik ışıkları konulmayacak. Bu yol açıldığında trafik oldukça rahatlayacak."

Son Güncelleme: 12.10.2017 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2017-10-11 23:01:52

Bizimde tapulu yerlerimiz açık hava barı oldu atakum sahilinde.Belediyelerde
hiçbişey yapmıyo.yargı kararını uygulayıp yıkmıyo,hadi yapmıyorlar,gölge et
mesinler başka ihsan istemeyiz.ÜSÜLSÜZ RUHSAT BARİ VERMESİNLER