banner388

Samsun'da yollar kan gölüne döndü: 9 ölü 119 yaralı

Samsun'da Kurban Bayramında meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybederken 119 kişi yaralandı.

Samsun'da yollar kan gölüne döndü: 9 ölü 119 yaralı

Samsun'da Kurban Bayramında meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybederken 119 kişi yaralandı.

28 Ağustos 2018 Salı 16:37
Samsun'da yollar kan gölüne döndü: 9 ölü 119 yaralı

Samsun haber - Samsun'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde trafik kazaları hat safhaya ulaştı. Samsun Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Ahmet Dursun Kavuran, Samsun Emniyet Müdürlüğü raporlarını açıklarken 206 trafik kazası meydana geldiği belirtti.

11 ÖLÜ 119 YARALI

11 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 119 vatandaşın da yaralandığını ifade eden kavuran, "Ölümlü kazaların yanı sıra maddi hasarlı dediğimiz 300’e yakın kaza meydana gelmiştir. Bu kazada, 7’si jandarma bölgesinde, 4’ü ise polis bölgesinde meydana gelen kazalarda hayatını kaybetmiştir. Türkiye genelinde ise 147 vatandaşımız hayatını kaybederken, 859 vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu 9 günlük bir tatil için çok acı verici bir tablo. Bu olayların meydana gelmesindeki en büyük etken şüphesiz ki vatandaşların trafik kurallarına uymamasıdır. Alınan bu kadar tedbirlere rağmen vatandaşlarımız hala trafik kurallarına uymamakta ısrar ediyorlar. Samsun-Ankara arasında ve Samsun-Artvin arasında, Emniyet Genel Müdürlüğümüz her 30 kilometrede bir ekip görevlendirdi. Bu muhtemel kazaları en aza indirmek için yapılan bir uygulamadır. Ancak her sürücünün başına bir polis görevlendirilmesi mümkün değildir. O nedenle tüm vatandaşlarımız trafikte mutlaka kurallara uymalıdır. Trafik kuralları hayat kurtarır” dedi. 

Son Güncelleme: 28.08.2018 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omrum 2018-08-29 02:06:33

Kardeşim bayram kadar tatil yapalım olduğumuz yerde yetişmek için son gaz gidilir se sonuç wahim