banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da yoldaki çukur can aldı

Samsun'da 13 Ocak 2019 tarihinde meydana gelen kazada yol kenarındaki çukura girerek motosikletin kontrolünü kaybeden kurye olay yerinde hayatını kaybetti. Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Soydan yaşanan kaza sonrasında açıklamalarda bulundu.

banner269

Samsun'da yoldaki çukur can aldı

Samsun'da 13 Ocak 2019 tarihinde meydana gelen kazada yol kenarındaki çukura girerek motosikletin kontrolünü kaybeden kurye olay yerinde hayatını kaybetti. Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Soydan yaşanan kaza sonrasında açıklamalarda bulundu.

14 Ocak 2019 Pazartesi 10:24
Samsun'da yoldaki çukur can aldı

Samsun'da 13 Ocak 2019 tarihinde gece saat 01:15 sularında meydana gelen kazada kurumsal bir firmada motosikletli kurye olarak çalışan 24 yaşındaki Tolga Açıcı hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre Pelitköy mevkii Toplu Konut Bulvarı üzerinden, Atatürk Bulvarı'na doğru seyretmekteyken yolun sağ şeridindeki 4 metre uzunluğundaki derin çukura girdi ve motosikletinin jantı kırılarak hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpan Tolga Açıcı olay yerinde hayatını kaybetti.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Başkan Yardımcısı İsmet SOYDAN "Bu elim olay yaşandığı sırada, bizler dernek üyelerimizle motosikletli kuryelerin çalışma standartlarını iyileştirmek adına toplantımızı yapmaktaydık. Başımız sağ olsun. Tolga kardeşimiz çalışma arkadaşlarının, bizlerin sevgisini kazanmış harika bir insandır. Karayolları ve belediye çalışanlarının, tüm sorumluların, her gün Pelitköy'de oturan binlerce vatandaşın geçtiği, geçerken araçlarını sola kırdığı bir çukur mu onu bizden ayıracaktı? Bu ihmal değil de nedir?  Acımız dinmiyor, her geçen gün başka bir kardeşimizin acısı yüreğimizi dağlıyor" diye konuştu.

Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Basın Sözcüsü Kenan AŞÇI da yaptığı açıklamada, "Sırf birileri daha fazla para kazansın diye 30 dakikada teslimat sözü verip Türkiye genelinde her gün yüzlerce kazayla, üstüne kan bulaşmış şirketlerde kurye kardeşlerimiz can veriyor; aileleri, arkadaşları, sevenleri kahroluyor. Küçücük motosiklet tekerleriyle, Dünya standartlarına uygun olmayan, yere atınca kırılacak kasklarla, ekipmansız şekilde motosikletli kuryelerini çalıştıran bu şirketler, bir de kuryelerini hıza teşvik ediyor. O anne, oğlum diye kimi sarsın? O aile, oğullarına mezar olan bu çukuru göz göre göre hiçbir önlem almadan bırakan belediyeyi, karayollarını, devleti, her gün buradan geçip buranın doldurulması için çalışmayan onlarca insanı nasıl affetsin? Bizleri nasıl affetsin? Sokak değil, cadde değil, rampa aşağı inilen bir bulvarda böyle derin bir çukur nasıl olabilir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.01.2019 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hesabı verilmeli 2019-01-14 11:03:47

Belediyelerin işi reklam yapmak, afiş yapıştırmak değil belediye başkanları sağa sola siritan sıfatlarının resimlerini yapistiracaklarina yollara kaldırımlara çarpık yapılaşmaya altyapı sorununa baksinlar

Avatar
ATSIZ 2019-01-14 11:21:46

Normal bir ülkede bu olayın sorumlularına ciddi cezalar verilir. Ama normal bir ülkede...

Avatar
VATAN BOZKURT 2019-01-14 14:51:51

Ey atakum belediye başkanı senin görevin hamam yapmak değil, seyir terası yapmak değil, bu yoldaki çukurdan ilk senin haberin olmalı. Hamam hizmeti verip heryere reklam yapıyorsun bir de. Atakumda bir tane yeşil alan kalmadı. Yapılan projeler aklımızla dalga geçer gibi. Yazıklar olsun

Avatar
Hakan kurt 2019-01-14 11:55:38

Samsun un her köşesinde bunun gibi çukurlar dolu. Bu kazalar olması tek suçlusu belli

Avatar
yaşar 2019-01-14 15:36:02

Hakkın ve halkın gören gözü,işiten kulağı olmalıyız Başkanların akıllı ve çevresindeki personelin işin ehli olması gerek Samsun'da Reşadiye,Fatih,Kadıköy gibi Mahallelerde bir deprem olsa vay halimize bu kentsel dönüşüm projeleri neden gecikiyor....Reklamı bırakalım icraata bakalım.

Avatar
Vatanperver 2019-01-14 11:47:28

Ölen kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum.Ağzınıza sağlık sayın başkan olayı çok güzel bir şekilde ortaya koymuşsunuz.

Avatar
yargıya başvurulmalıdır 2019-01-14 14:22:51

Yasalarımıza göre Ceza ve tazminat davası açılırsa sorumlular adalet önünde hesap verebilir.

Avatar
Oradaydım 2019-01-14 23:54:14

Gece 2 de camdan baktığımda heryerde polis vardı. Aşağı indiğimde çok korkunç bir manzara.Upuzun boyuyla yerde yatan merhum vardı. Çok acı bir görüntüydü gerçekten. Lanet olsun pizzası motoru. Artık o cadde üzerinden gidemiyorum hep aklıma geliyor. Allah rahmet eylesin.