banner388

Samsun'da yok artık dedirten reklam

Samsun'da bebekleri dünyaya gelecek olan bir aile reklam panosuna ilan verdi. Afişte yer alan ifadeler şaşkınlıkla karşılandı.

Samsun'da yok artık dedirten reklam

Samsun'da bebekleri dünyaya gelecek olan bir aile reklam panosuna ilan verdi. Afişte yer alan ifadeler şaşkınlıkla karşılandı.

26 Ekim 2018 Cuma 11:32
Samsun'da yok artık dedirten reklam

Samsun'un Canik ilçesi Alirızabey Bulvarı üzerinde yer alan bir reklam panosundaki görüntü yok artık dedirtti. Bebekleri dünyaya gelecek olan ailenin bu sevincini reklam panolarında yayınladıkları reklamla duyurması başta sosyal medya olmak üzere pek çok yerde şaşkınlıkla karşılandı.

Yayınlanan reklam görselinde şu ifadeler yer aldı:

"Nihayet bebeğimiz geliyor. Söz veriyoruz! Seni herşeyden çok seveceğim, hayatımıza hoşgeldin. Ali Ateş Bebek. Buket & Yasin"

Bizde Samsunhaber.com olarak Ali Ateş bebeğe sağlıklı bir hayat diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADEM 2018-10-26 12:58:44

Şu haberi yapan arkadaş, çok değil ya azıcık Türkçe'nin o güzel mana bütünlüğüne hakim olsaydın, ne olur du? Bana göre de şu günümüzde yaşananlara bakınca çok ince ve güzel bir davranış olmuş. Anne ve babayı tebrik eder, çocuklarının Vatana, Millete hayırlı bir evlat olmasını yüce Mevla'dan dilerim.

Avatar
Sasa 2018-10-26 12:16:23

Yazık o panolarda belediye başkanlarının resmi olmalıydı??

Avatar
Memo 2018-10-26 15:44:46

Saçmalık başka birşey bulamamıslarmı yayınlanacak kepazelik

Avatar
Cemal 2018-10-26 17:51:13

Herkes çocuğunu sever. Keşke atasına dedesine vatanına milletine dinine bağlı, vatansever bilgili ve çağdaş bir Türk çocuğu olarak yetiştireceğiz, eğiteceğiz diye söz verseydiniz.

Misafir Avatar
ACEM 2018-10-27 00:11:14 @Cemal

ÇOCUK SENİN TOPRAĞIN İLK HASADIN SEVGİ OLURSA GERİSİ GELİR ZATEN

Beğenmedim! (0)