banner388

Samsun'da yine aynı manzara

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Sitesi sahiline dökülen molozlar nedeniyle bölge çöplüğe döndü.

Samsun'da yine aynı manzara

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Sitesi sahiline dökülen molozlar nedeniyle bölge çöplüğe döndü.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 17:58
Samsun'da yine aynı manzara

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kiralık Mahallesi Örnek Sanayi Sitesi sahil yolunda çirkin görüntü. Örnek Sanayi Sitesi esnafı sahil yolu mevkiinde kumsala dökülen moloz ve çöp yığınlarına tepki gösterdi. Yetkilerin burada temizlik yapmadığını iddia eden vatandaşlar, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasını istedi. 


Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonlarında geçtiğimiz gün yapılan ölçümlerde Tekkeköy, Türkiye'nin en kirli havasına sahip ilçe olarak kayıtlara geçmişti.


Whatsapp İhbar Hattı: 05354203555

Son Güncelleme: 01.08.2017 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga AŞKIN 2017-07-03 20:30:42

Her gün bu yolu gidip geliyorum malüm bitmeyen yol çalışmaları sebebi ile ada yapılan yerin devamı bu şekilde pislik belediye araçları her gün bu yolu tozu dumana katarak gidiyor ama bir türlü müdehale etmediler 1 günlük çalışma ile tamamen temizlenebilir. Tekkeköy belediyesinin muhitinde kalıyor bir el atmalılar artık .

Avatar
il il 2017-07-04 09:05:53

gidin bizim ilçeme su yu temiz havası temiz hiçbir yatırım yok zengin ilçe olunca Allah herşeyi bir ilçeye yada bir kişiye nasip etmez beyler

Avatar
Demir Hazinedaroğlu 2017-07-04 10:32:12

komik olan buranın az gerisinde moloz dökme alanı var belediyenin.