banner388

Samsun'da Yıllardır Beklenen Şey Oldu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyon yolunun asfaltlama çalışmasında sonlara gelindi.

Samsun'da Yıllardır Beklenen Şey Oldu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyon yolunun asfaltlama çalışmasında sonlara gelindi.

25 Ağustos 2016 Perşembe 09:22
Samsun'da Yıllardır Beklenen Şey Oldu

Senelerdir beklenmekte olan asfaltlama çalışması bütün ilçe halkını sevindirerek en çok Adatepe, Oymaağaç ile Türkmen Mahallesi sakinlerini mutlu etti. Ülkede bulunan en güzel kanyon olan Altınkaya Barajı üzerinde yer alan Şahinkaya Kanyonu’na uzanan 18 kilometrelik yolun ulaşım problemi olduğu için gelen turistlerin kanyona ulaşmaları da oldukça zordu. Yola bir türlü giremeyen araçların, bu sorunu yolun yapılmasından ve asfaltlanmasından sonra ortadan kalktı. Türkmen Mahallesi’nin Muhtarı olan Mustafa Kabuklu, mahallerden geçen kanyon yolunun uzun süredir bozuk olduğunu ve aynı zamanda ulaşımda da zorluklar yaşandığını söyleyerek “Kanyon yolu sayesinde bizlerde çok mutlu olduk. Güvenli bir yolculuk yapabilmek amacı ile yol çok önemli. Yeni yapılmış olan yol çok güzel. Emeği geçmiş olan bütün herkese, başta da Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Yolun yapılmasıyla daha fazla turist geleceğini düşünüyorum. Mahallede yaşayan vatandaşlar adına çok teşekkür ederim” dedi.

18 kilometrelik olan kanyon yolunun yaklaşık olarak 14 kilometresinin asfaltlandığı belirtildi. Kanyonu gezebilmek amacı ile gelen Tahsin Erbay ile Osman Aker, yolun yapılmasıyla kanyon ziyaretlerinin daha çok kolaylaştığını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler. 
 

Son Güncelleme: 25.08.2016 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.