banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da yılbaşı öncesi operasyon

Samsun'da yılbaşı öncesi düzenlenen kaçak içki operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da yılbaşı öncesi operasyon

Samsun'da yılbaşı öncesi düzenlenen kaçak içki operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

11 Aralık 2018 Salı 12:53
Samsun'da yılbaşı öncesi operasyon

Samsun'da yılbaşı öncesi polis ekiplerinin kaçak içki faaliyetlerinin önlenmesine yönelik düzenlediği operasyonda gümrük kaçağı toplam 303 şişe içki ele geçti.
 
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Bafra ilçesinde yaptıkları denetimlerde kaçak içki satışı yaptığı, bu içkileri aracıyla dağıttığı ve ikametini depo olarak kullandığı tespit edilen şahsın aracında ve ikametinde arama yaptı. Araçtaki aramada, 23 şişe sahte bandrollü votka, rakı ve viski, ikametinde yapılan aramada 280 şişe sahte bandrollü votka, rakı ve viski olmak üzere, toplamda 303 şişe kaçak içki ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan H.Y. Samsun Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından bugün Bafra Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.Y. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA 

Son Güncelleme: 11.12.2018 17:08
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.