banner388

Samsun'da Yeşilırmak Köprü İnşaatı

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz, Çarşamba’nın ilçesinde yapılmış olan Hacılıçay Köprüsü ile yol çalışmasını inceledi.

Samsun'da Yeşilırmak Köprü İnşaatı

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz, Çarşamba’nın ilçesinde yapılmış olan Hacılıçay Köprüsü ile yol çalışmasını inceledi.

30 Ağustos 2016 Salı 15:07
Samsun'da Yeşilırmak Köprü İnşaatı

 “YOL MEDENİYETTİR”
İlk önce ilçede devam etmekte olan beton yol çalışmalarına denetleme yapan Başkan Yılmaz, "Yol medeniyettir deyip, hızımızı hiç düşürmeden çalışmalara devam ediyoruz. Bu konuda kentimizin bütün noktalarında olduğu gibi, köy yolunda da yenileme çalışmaları yapmaktayız. Gece demeyip, gündüz demeyip bütün ekibimiz ile beraber Samsun'un her bölgesinde hizmet edebilmenin çabası içindeyiz. Bütün problemleri yerinde görerek ona göre yapılması gereken çalışmalara şekil veriyoruz. Halka yapılan hizmeti Hakka hizmet olarak görüp bu amaç doğrultusunda halkımızın emrinde olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Büyükşehir olarak yatırımlarımız büyüyerek devam ediyor" dedi.

YEŞİLIRMAK'DA DEV KÖPRÜ
 
Beton yol çalışmasının kontrolünü yaptıktan sonra Hacılıçay Köprüsü'ne giden Başkan Yılmaz, Bafra’nın Türbe Kalaycılı Köprüsü ve onun gibi Hacılıçay Köprüsü'nün de kısa bir zaman içerisinde yapılarak hizmete gireceğini açıkladı. Yapılan köprünün toplam 3 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıklayan Başkan Yılmaz, "Çarşamba için bu proje çok önemli bir proje. Devlet karayolu köprüsünün deniz tarafında tek bir köprü bulunmakta ve bu köprü de yeterli değildir. Hacılıçay Köprüsüyle hem iletişim anlamında hemde ulaşım çilesi anlamında refaha erilecek. Çarşamba'nın iki yakası bu köprü sayesinde birleşmiş olacak" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 30.08.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.