banner388

Samsun'da Yeni Öğretmenlere Jest

Samsun'un Vezirköprü ilçesine yeni atanan öğretmenlere 'hoşgeldin' yemeği düzenlendi.

Samsun'da Yeni Öğretmenlere Jest

Samsun'un Vezirköprü ilçesine yeni atanan öğretmenlere 'hoşgeldin' yemeği düzenlendi.

10 Aralık 2016 Cumartesi 09:56
Samsun'da Yeni Öğretmenlere Jest

Eğitim Bir-Sen Vezirköprü Temsilciliği Samsun’un Vezirköprü ilçesine yeni atanan öğretmenlere bir 'hoşgeldin' yemeği verdi.

Eğitim Bir-Sen Vezirköprü Temsilcisi Ahmet Yılmaz, yemekte yaptığı konuşmada amaçlarının ilçeye yeni atanmış eğitimcilere her konuda yardımcı olmak ve öğretmenlerin ilçe hakkında iyi intiba edinmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Sendikalı ve örgütlü olmak gerekmekte, öğretmenler istedikleri sendikaya üye olabilir. Atanmış olmak öğretmenlik için yeterli değil, mesleğe adanmış olmak gerekir. İlçemizdeki okullarda çocuklarımıza vereceğiniz eğitim için şimdiden teşekkür ederim. Her türlü sorununuzun çözümünde yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu.

İlçeye yeni atanan öğretmenler kendileri için düzenlenen “hoş geldin” yemeğinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek kendilerine gösterilen bu ilgiden memnun olduklarını söylediler. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.