banner388

Samsun'da yeni il müdürü o isim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası çeşitli kurum ve kuruluşlara atama yapıldı. Yapılan atamada Samsun'da bir il başkanı değişti.

Samsun'da yeni il müdürü o isim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası çeşitli kurum ve kuruluşlara atama yapıldı. Yapılan atamada Samsun'da bir il başkanı değişti.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:16
Samsun'da yeni il müdürü o isim oldu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne yeni isim getirildi.

ADNAN İPEKDAL GETİRİLDİ

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Adnan İpekdal getirilirken diğer atamalar ise şu şekilde: 

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı İl Müdürlüklerinden, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Bekir Kurtoğlu, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Halil Çalışır, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Burhan Torun, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Teoman Karaca, Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Aydın Aslan’ın ataması yapıldı. 
Buna göre, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay uygun görüldü. 
Atama Kararının devamında, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığına, Prof. Dr. Muzaffer Şeker layık görüldü. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Bilal Tırnakçı atandı. 
Atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince yapıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-05-15 09:43:58

bu atanan müdür bey kaç dil biliyor acaba kültür müdürlüğüne atandığına göre 7 ve 8 dil biliyor her halde seçilmiş

Avatar
Rauf amca 2019-05-15 12:46:51

Kendisi imamliktan gelme olur,yani çok dil biliyor :)Tam samsun un aradığı kültür müdürü

Avatar
Drondurucu 2019-05-15 10:54:04

Adnan İpekdal dolardan hızlı yükseliyor maşAllah.

Avatar
alper 2019-05-15 14:02:12

akpeye hakkım haram olsun imamlar müdür oldu lanet olsun bu mübarek günde

Avatar
56 2019-05-15 14:29:52

Kaç dil biliyor? Samsuna gelen yada gelecek olan yabancı kültür elçileriyle nasıl iletişim kuracak yeterli liyakata sahipmi? Basit yöntem tercüman mı kullanacak? Kendisi kamuoyunun bu merakını gidersin lütfen

Avatar
66 2019-05-16 00:16:50

Kendileri çok kavgacı ve muritlidir

Avatar
Yhhhj 2019-05-15 20:15:23

Ne kadar tuhaf insanlarsınız yok imam mis yok dolardan hızlı yukseliyormus yok 7 8 dil biliyormus sizde okuyun sizde yükselin kardeşim oturduğunuz yerden eleştiriyorsunuz ancak adamın bi biyografisini okuyun ondan sonra yorum yapın tabi Tayyip Erdogan belirledi ya illa bi sey vardir altinda demi adam agziyla kus tutsa umrunuzda degil onyargilisiniz cunku kisi kendinden bilirmis isi söylenecek çok şey varda anlayacak insan yok

Misafir Avatar
ayakkabı kutusu 2019-05-16 02:28:19 @Yhhhj

okuyun yükselin demişsin de o şahıs okuyarak mı yükseldi?? yada diğer okuyanlar neden yükselemiyor?? hocam sadece fatihayı okursam bende yükselir miyim? yıl 2002 lise arkadaşım 2+2 toplayamazdı ama sureleri iyi ezberlerdi neyse kopya mopya liseyi bitirdi sonra akapeye üye oldu tekkeköyden. yıl 2019 o şimdi fabrika sahibi ben ise üniversite mezunu işsiz

Beğenmedim! (0)
Avatar
AAAA 2019-05-15 20:47:31

İMAMLIK DAN GELİYOR DİYENLER KENDİSİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ