banner388

Samsun'da yeni ekspres ve ring hatları hizmete girdi

Samsun'da yeni ekspres ve ring hatları kullanıma girdi. SAMULAŞ'tan yapılan açıklamada yeni hatlarda önceliğin Eğitim Araştırma Hastanesi'ne ulaştırmak olduğu belirtildi.

Samsun'da yeni ekspres ve ring hatları hizmete girdi

Samsun'da yeni ekspres ve ring hatları kullanıma girdi. SAMULAŞ'tan yapılan açıklamada yeni hatlarda önceliğin Eğitim Araştırma Hastanesi'ne ulaştırmak olduğu belirtildi.

08 Şubat 2018 Perşembe 14:39
Samsun'da yeni ekspres ve ring hatları hizmete girdi

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ, "2017 yılı sonu itibariyle hizmete alınan ekspres ve ring hatları, Eğitim Araştırma Hastanesi odaklı hizmet veriyor" açıklamasında bulundu.

Kent içi toplu taşımada kullanılmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda 70 adet otobüs satın alınmıştı. SAMULAŞ'tan gelen açıklamada, 2017 yılı sonu itibariyle hizmete alınan ring ve ekspres hatlarının, özellikle Eğitim Araştırma Hastanesi odaklı hizmet verdiği açıklamalarında bulundu.

KONFORLU ULAŞIM İÇİN

SAMULAŞ Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci konu ile ilgili olarak, "Samsunluların güvenli, konforlu şekilde ulaşımlarını sağlamak için adeta seferber olan SAMULAŞ, yeni ekspres ve ring hatlarıyla bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir" ifadelerini kullandı. 


15'ER DAKİKA ARYLA HASTANEYE

Telci, Eğitim Araştırma Hastanesi yeni ekspres ve ring hatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "13 Kasım’da hizmete alınan E4 Ekspres hattı Büyük Cami - Cumhuriyet Meydanı - Kılıçdede - Duruşehir - Araştırma Hastanesi güzergahına sabah ve akşam yoğun saatlerde 15’ er dakika aralıklara günün diğer saatlerinde ise 20’şer dakika aralıklarla hizmet veriyor. Yine 13 Kasım’ da hizmete alınan E5 Ekspres hattı ise 19 Mayıs Üniversitesi - Atatürk Bulvarı - Cumhuriyet Meydanı – Barış Bulvarı - Araştırma Hastanesi – Otogar güzergahında, sabah ve akşam yoğun saatlerde 15’er dakika aralıklarla, günün diğer saatlerinde ise 20’şer dakika aralıklarla hizmet veriyor" ifadelerine yer verdi.

 
TÜRK-İŞ-HASTANE-KALKANCA

Operasyon Müdürü Telci ayrıca, SAMULAŞ tarafından saatte bir hizmet veren Türkiş – Araştırma Hastanesi – Baruthane ve Kalkanca R6 ring araçlarının bulunduğunu da hatırlattı.

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ

SAMULAŞ'tan edinilen bilgilere göre ayrıca Araştırma Hastanesi Odaklı Samulaş ve Özel Halk Otobüslerinin hizmet verdiği 11 adet hat bulunuyor. Araştırma Hastanesi odaklı olarak hizmet veren Özel Halk Otobüsü Hatları şunları:

Saatte bir 3 numara Cumhuriyet Meydanı - Araştırma Hastanesi,
Yarım saatte bir 15/17 numara Üniversite - Araştırma Hastanesi,
İki saatte bir 28 numara Cumhuriyet Meydanı - Araştırma Hastanesi - Kadamut,
Yarım saatte bir 24 numara Üniversite - Araştırma Hastanesi,
Saatte bir 23 numara Belediyeevleri - Araştırma Hastanesi - Toybelen,
Saatte bir 22 numara Belediyeevleri - Araştırma Hastanesi - Derecik,
Saatte bir 26 numara Belediyeevleri - Araştırma Hastanesi – Üniversite Sabah saatlerinde 10’ ar dakika diğer saatlerde 20-30 dakika aralıklarla,
Saatte bir 25 numara Belediyeevleri - Araştırma Hastanesi Sabah saatlerinde 20’ şer dakika diğer saatlerde 30 dakika aralıklarla...

Son Güncelleme: 08.02.2018 17:47
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSamulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-02-08 14:49:13

Hatlar biraz daha net ve anlaşılır olarak vatandaşa tanıtılmalı. Toplu taşıma yaygınlaştırılmalı. Şehrin bazı ana noktalarına bu güzergahlar ile ilgili tanıtıcı bilgiler konulabilir.

Avatar
Metin 2018-02-08 15:14:05

Ilyaskoyden 26 dan baska universiteye giden otobüs yok ve sürekli kalabalik oluyor lütfen ya yeni hat kurun yada otobusleri degistirirn

Avatar
zatımuhterem 2018-02-08 15:50:12

Şu 26 hat otobüsleri yenileyin. Yeni alınan otobüsleri sefere koyun. Bıktık bu külüstürlerden. Sabah ve akşam saatlerinde 26 hat seferleri artırılsın. Saygılarımla

Avatar
Selçuk 2018-02-08 16:58:08

Otogardan Üniversiteye Anadolu Bulvarı (Ankara Yolu) üzerinden yeni bir hat ihtiyacı var. Zira otogardan üniversiteye direk giden bir otobüs yok, şehir dışından gelen vatandaşlar fakülte dolmuşlarında üst üste gidiyor.

Avatar
yusuf ziya 2018-02-08 15:29:58

her yere otobüs verdiniz hasköye veremediniz

Avatar
Ercan 2018-02-08 23:09:51

Otobüs saatleri düzensiz.Ne zaman nereden geçeceği belli değil.Adamlar yapay zeka yaptı.Biz daha durağa otobüs kaçta gelecek bunu belirten bir monitör yapamadık. En pahalı ulaşım da niye Samsunda bunu biri anlatsın bir zahmet.

Avatar
cengiz 2018-02-08 18:11:48

Samulaş'ın uygulamalarını taktirle karşılıyorum fakat Tekkeköy üvey evlat gibi kaldı.Sabahları hastanelere giden 08:00 ve 08:20 otobüslerini kaldırdınız vatandaşı minibüslere muhtaç ettiniz.

Avatar
İlçelerde yaşayanlar 2018-02-08 21:54:42

Üniversiteden Ankara Yolunu takip eden yeni bir hatta ihtiyaç var.Bu güzergahı kullanan özellikle ilçefen gelenlere acıyın artık.Dolmuş beklemekten ve üst üste gitmekten helak oluyor bu insanlar..