banner388

Samsun'da yeni adli yıl başladı...

2021-2022 adli yılı bugün itibariyle başladı. Samsun'da yani adli yılın açılış töreni için Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Samsun'da yeni adli yıl başladı...

2021-2022 adli yılı bugün itibariyle başladı. Samsun'da yani adli yılın açılış töreni için Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

01 Eylül 2021 Çarşamba 15:01
Samsun'da yeni adli yıl başladı...

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç açılış töreninde yaptığı açıklamada, "2021-2022 yılı yeni adli yılda hakimlerimize, cumhuriyet savcılarımıza, avukatlarımıza, adalet personelimizin tamamına başarılar, vazifeleri başında son nefeslerini veren yargı şehitlerimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hizmet ederken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emeklilik ya da diğer sebeplerle aramızdan ayrılan çok kıymetli meslektaşlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyor, Türk adaletine yapmış oldukları üstün hizmet ve katkılar için teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele devam etmektedir. Bu bağlamda ülkemizde tüm kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi Adalet Bakanlığımız tarafından da ciddi tedbirler alınmakta ve uygulanmaktadır. Bakanlığımızın almış olduğu tedbir ve talimatlar ile Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda adliyemizde, İcra Daireleri ve Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzda ilk günden itibaren tedbirler en üst seviyede alınmış ve titizlikle devam etmektedir. 2021-2022 adli yılının ülkemize, milletimize ve tüm yargı camiası ile tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberAdli Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.