banner388

Samsun'da yayla yolunda kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Samsun'un Alaçam ilçesinde meydana gelen kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

Samsun'da yayla yolunda kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Samsun'un Alaçam ilçesinde meydana gelen kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 16:45
Samsun'da yayla yolunda kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Samsun Haber - Samsun'un Alaçam ilçesi Bengü Yaylası yolunda meydana gelen kazada aynı aileden 1 çocuk hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı.


Kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre ilçe merkezine 25 kilometre mesafede bulunan Bengü Yaylasında geleneksel Bengü Güreşlerini izlemeye giden 41 yaşındaki Ali B. yönetimindeki 16 ND 328 plakalı otomobil, stabilize yolda çakıla kapılarak direksiyon hakimiyetini kaybetti.


Yoldan çıkan araç, yolun sonunda bulunan direğe çarptıktan sonra 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan 10 yaşındaki Batuhan B. olay yerinde hayatını kaybederken otomobil sürücüsü Ali B. ve otomobilde bulunan 62 yaşındaki Hüseyin B., 58 yaşındaki Hasime, 37 yaşındaki Arife, 3 yaşındaki A.B. ve 16 yaşındaki S.B. yaralandı.


Yaralılar arasında yer alan Hasime B., Alaçam Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Hüseyin, Arife ve Alperen B., ilk müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 


Kazayla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.