banner388

Samsun'da yaşlı kadını öldüresiye dövdüler

Samsun'un Canik ilçesinde 72 yaşındaki yaşlı kadını öldüresiye dövdüler.

Samsun'da yaşlı kadını öldüresiye dövdüler

Samsun'un Canik ilçesinde 72 yaşındaki yaşlı kadını öldüresiye dövdüler.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 11:21
Samsun'da yaşlı kadını öldüresiye dövdüler

Samsun haber - Samsun'un Canik İlçesi Avluca Mahallesi'nde yaşayan 72 yaşındaki kadın, oğlunun para meselesi nedeniyle karıştığı kavgayı ayırmak istedi. İddiaya göre 72 yaşındaki kadını eşinin kardeşi ve diğer kardeşinin oğlu döverek hastanelik etti.

Ediilen bilgiye göre 72 yaşındaki Emine A. işitme engelli oğlu Yaşar A. önceden amcasının oğlu ile birlikte inşaatta çalıştı. İşten ayrılan Yaşar A. 2 bin TL alacağını isteyince iki amcasının oğlu ile kavga etti.

'Hiçbir insana bu yapılır mı?'

Çıkan kavgada oğlunu ayırmaya çalışan anne Emine A. aldığı darbelerle yere yığıldı. Olay anını anlatan Emine A., "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Ben sadece oğlumu korumak istedim. Hiçbir insana bu yapılır mı?' dedi.

Gözaltına alınan Nazım A. suçlamaları reddederek, "Ben sadece oğluna bir kere vurdum. Emine A'ya vurmadım. Emine teyzeye amcam Hızır A. vurdu, kafasına tekme attı. Daha sona da Ankara'ya kaçtı" dedi.
 

Haber Gazetesi / Tayfur Kara

Son Güncelleme: 09.07.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak tuna 2017-07-08 18:37:17

Haberi televizyondan gördüm. Küfür yazdım kabul etmiyor site. Bunu Yapan kişi bunu okursan bi gün annenide senide ... o.ç

Misafir Avatar
ahmet 2017-07-12 15:49:35 @Burak tuna

sen meseleri bilmeden konusma anladinmi

Beğenmedim! (0)