banner388

Samsun'da yaşayan Ahmet Kaya'nın benzeri 

Samsun'da yaşayan 38 yaşındaki Mehmet Akçay hem görünüşü hem de sesiyle Ahmet Kaya'yı andırıyor. Kendisini gören ve sesinin benzerliğini duyan vatandaşlar şaşkınlık yaşıyor.

Samsun'da yaşayan Ahmet Kaya'nın benzeri 

Samsun'da yaşayan 38 yaşındaki Mehmet Akçay hem görünüşü hem de sesiyle Ahmet Kaya'yı andırıyor. Kendisini gören ve sesinin benzerliğini duyan vatandaşlar şaşkınlık yaşıyor.

06 Nisan 2020 Pazartesi 10:18
Samsun'da yaşayan Ahmet Kaya'nın benzeri 

İlkadım ilçesinde ikamet eden ve ticaretle uğraşan Mehmet Akçay arkadaşları tarafından Ahmet Kaya olarak anılıyor. Profesyonel olarak müzikle uğraşmayan Akçay zaman buldukça arkadaşlarıyla şarkı ve türkü seslendiriyor. Uzun yıllardır özel sös yazıp besteleyen ve Ahmet Kaya'ya benzerliği ile görenleri hayrete düşüren Mehmet Akçay arkadaşlarının ısrarı ile 'Yakamoz' parçasını seslendirip klip çekti. 

20'YE YAKIN PARÇASI BULUNUYOR

Mehmet Akçay, “Sesimin Ahmet Kaya’nın benzeri olduğunu o tadı gerçekten veren bir ses olduğunu söyleyen insanlar oluyor. Ama arkadaşım olduğu için söylüyor ama tanıdıkları için söylüyorlar. Öbür yandan tanımayan insanların da refleksi bu yönde oluyor. Bunu her insan kendisi gözlem yapıp değerlendirebilir. Ahmet Kaya’ya sesimin benzemesi çok güzel bir duygu. Sonuçta Ahmet Kaya müzik sektöründe farklı bir yere sahip. Özgün müziğin bir nevi imalatçısı pozisyonunda. Ama önemli olan eğer müzikal anlamda bir şeyler yapılacaksa, insanın kendi kimliği ile var olabilmesi için kendine has şarkılar, eserler, besteler sunabilmesi şart. Uzun zamandır hobi olarak şarkı yazıyorum. 20’ye yakın yazdığım şarkı var ancak çok iyi güzel diyebileceğim yaklaşık bir 7-8 tane şarkım var. Ahmet Kaya’nın Yakamoz isimli şarkısını seslendirdik, klip yaptık kendi aramızda. Onun dışında kendi şarkılarımdan herhangi bir klip yapmadık. Dilerim ilerleyen yıllarda müzik adına bir çalışma yaparız. Bunu çok planlamakla olmuyor nasipse olur bugüne kadar yoğun bir şekilde böyle bir plan yapmadım. Ama çevremdeki insanların ilgisi alakası ister istemez insanı heveslendiriyor. Sonuçta insanız insanlar beğeniyorsa sizde hevesleniyorsunuz” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEMİL 2020-04-06 13:05:27

İYİ DE BİZE NE???

Avatar
nickmickyok 2020-04-06 11:34:41

Allah aşkına usturuplu haber yapın ya görüntü olarak nesi benziyor Ahmet Kaya ya , yapacak haber bulamadınız sanırım , bu kişiyi görüntü olarak Ahmet Kaya ya benzetmek , Ahmet Kaya ya yapılan saygısızlıktır....

Avatar
onur 2020-04-06 14:10:04

bu sese kulak verilmesini can'ı gönülden istiyorum gerçekten ahmet kaya bu sesle yaşıyor...