banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da yasak sonrası ve bayram öncesi mahşeri kalabalık

Samsun'da uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından bayram alışverişi için vatandaşlar sokaklara döküldü.

banner269

Samsun'da yasak sonrası ve bayram öncesi mahşeri kalabalık

Samsun'da uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından bayram alışverişi için vatandaşlar sokaklara döküldü.

20 Mayıs 2020 Çarşamba 16:15
Samsun'da yasak sonrası ve bayram öncesi mahşeri kalabalık

Samsun'da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sonrası sokaklar şenlendi.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 0-14 yaş arası çocuklara, 11.00 ile 15.00 arası izin verildi. Samsun’da sokağa çıkan çocuklar aileleriyle birlikte parklara, alışveriş yerlerine akın etti. Cumhuriyet Meydanı’nda bazı çocuklar güvercinlerle beraber koştururken bazıları ise arkadaşlarıyla ip atlamayı tercih etti. Atatürk Parkı da cıvıl cıvıldı. Çocuklar salıncak, kaydırak, tahterevalli gibi oyun aletleriyle doyasıya eğlendi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Parklarda çocukların gülüşmeleri duyulurken sokaklarda ise yoğunluk göze çarptı. Ramazan Bayramı dolayısıyla özellikle bayramlık almak isteyenler bazı yerlerde kalabalık oluşturdu. Bir AVM'deki mağazalar önündeki uzun kuyruklar göze çarptı. Bayramlık almak için çocukları ile mağaza önlerinde sıraya giren vatandaşların maske kuralına uyduğu gözlendi.

Zorunlu alışverişlerini yapan vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlaması ile geçecek bayrama hazırlık yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman GEÇGEL 2020-05-20 23:44:17

Maske zorunlu olmalı, düzgün takılmalı ve sosyal mesafeye uyulmalı. Gerekli hassasiyeti göstermeyen çok insanımız varrr.

Avatar
10 2020-05-21 03:43:03

Ne alışverişi yaa yasakk var bayramda oturun evinizdee

Avatar
rainbowdash 2020-05-21 08:54:37

Bayram süresince 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak mı yoksa ben mi yanlış biliyorum? Hadi kendinizi umursamıyorsunuz , evlatlarınızı , evdeki yaşını başını almış ana - babanızı da mı umursamıyorsunuz? Çocuklar maskesiz , ebeveynler maskesiz. İşte bu kadar duyarsız bir halkız. Kendi sonumuzu kendimiz hazırlıyoruz. Zararınız sadece kendinize değil , çevrenizdekilere asıl zararınız. Siz belki yakalansanız bile hafif atlatacaksınız ama kronik hastalığı olan ; anne-babanız , evladınız , kardeşiniz , eşiniz , komşunuzun hayatına sebep olacaksınız. Katil olmak için , illa birini silahla vurup öldürmek veya bıçaklamak gerekmiyor. Bu şekilde birinin ölümüne sebep olan da '' KATİL'' dir. Çünkü bunu bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz.

Avatar
Samsun 2020-05-21 09:39:41

Cikacakda millet cikmayacakmi sizin yaptiginiz haber ancak bu kadar bos olur

Avatar
İbrahim A. 2020-05-21 11:19:51

Şimdiye kadar mabadları açık gezmişler ya kapatmaya koşmuşlar sorumsuz bilinçsiz yararsız sürüngen topluluğu şuraya bak çıkın olum çıkın aferin sizee

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-05-21 11:33:07

Bu kadar ahmaklık olmaz.Çoluk çocuğunun düşünmeyen zavallılar...

Avatar
Yusuf 2020-05-22 17:22:30

Zaten hani yavas yavas yeniyoruz sokaga cikma yasagi biraz daha uzatilmali 4 gun evde oluolar o gunlerde vaka sayisi dusuo simdi gelin bide bu aksam bakin hani biz malmiyiz evden cikmioz azcik daha sabirli olunmasi gerekio bence bu koronayi yenmek icin ztn sosyal mesafe denen biseyi ben bu fotograflarda goremiyorum iki uc saat icin ortaligi batiriyolar baska hic bisi degil diyecek bisi bulamiyorum

Avatar
Aysel 2020-05-21 12:06:46

Biz evde 2 aydır oturalim siz gezin biz insan değiliz ya yazıklar olsun bu düşüncesiz saygısız insanlara bu kül hakkı değilde ne düşünün bakalım düşünme kabiliyetiniz varsa