banner388

Samsun'da yasak öncesi yoğunluk 

Samsun'da uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi caddeler yoğunluk gözlemlendi. Emniyet güçleri vatandaşları maske konusunda uyardı.

Samsun'da yasak öncesi yoğunluk 

Samsun'da uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi caddeler yoğunluk gözlemlendi. Emniyet güçleri vatandaşları maske konusunda uyardı.

17 Nisan 2020 Cuma 16:54
Samsun'da yasak öncesi yoğunluk 

Samsun’un da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yasağa saatler kala Samsunlu vatandaşlar hafta sonu ihtiyaç duyacağı ürünleri almak için sokağa çıktı. Alışverişlerini son güne bırakan bazı vatandaşlar, cadde ve sokaklarda kalabalık oluşturdular. Bankacılık işlerini son güne bırakan vatandaşlar da bankalar önünde kuyruk oluşturdular.

Polis, bekçi ve zabıta ekipleri de özellikle insanların sık bulunduğu cadde ve sokaklarda önlemleri arttırdılar. Polis ekipleri caddelerin girişine kurdukları barikatlar ile maskesi olmayan vatandaşları caddeye almadılar. Bekçiler de bankaların olduğu yerlerde bulunarak sosyal mesafeye uyulması konusunda vatandaşları, uyardılar. Belediyelere bağlı zabıta ekipleri de uyarılarda bulunurken, temizlik görevlileri de banklarda oturan vatandaşları uyararak, bankları dezenfekte ettiler.

Uygulamalardan memnun olan vatandaşlar, denetimlerin sıkılaşmasından memnun olduklarını, acil işi olmayanların ise evde kalması gerektiğini söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vecihi 2020-04-17 20:21:08

Termede kimse sosyal mesafeye uyum sağlamıyor sabahtan akşama kadar sokaklar,çoluk çocuk genç yaşlı dolu. Bugün marketlerde izdiham vardı insanların,bu,vurdum duymaz oluşuna herkes seyirci çok yazık çok

Avatar
Yılmaz 2020-04-17 22:29:55

Devletimizin aldığı tetbirler güzel lakin Samsun'da kafasına göre acil işleri olmadığı halde dışarı çıkan çok insan var

Avatar
eduman 2020-04-18 11:34:46

vecihi kardeşim madem termede durum bu madem gordun neden şikayetcı olmuyorsunuz? 153 numaralı telefonu arıyorsunuz adres verıyorsunuz oraya beledıye ekipleri gelıyor işin peşini bırakmayın bu vatandaslıktan öte insanlık gorevıdır kımse 3 kurus fazla kazanacagım dıye ınsanların yasamını saglıgını hiçe sayamaz devletten dahamı buyuk bu kapitalizmin evlatları ?