banner388

Samsun'da yangın: 6 kişilik aile ölümden döndü

Samsun'da çıkan yangında 6 kişilik aile ölümden döndü. 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Samsun'da yangın: 6 kişilik aile ölümden döndü

Samsun'da çıkan yangında 6 kişilik aile ölümden döndü. 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

13 Şubat 2018 Salı 09:06
Samsun'da yangın: 6 kişilik aile ölümden döndü

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Kamber Sokak'ta bulunan tek katlı evin zemin katında gece saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangın esnasında E.Ç., eşi L.Ç. ile 4 çocukları televizyonun patlama sesine uyanarak ölümden döndü.

Son anda kendilerini dışarı atan aile canlarını kurtarırken, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

Yangında dumanların sardığı üst katta oturan Y.B., M.B. ve İ.B. , kobra diye tabir edilen merdivenle kurtarıldı. Y.B., M.B. ve İ.B. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zemin katta itfaiye ekipleri tarafından yapılan incelemede yangının ara kablo prizinden çıktığını tespit etti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-13 10:57:59

Geçmiş olsun. Bir sürü yeni bina yapılıyor. Maliyetleri düşürmek adına birçoğunun elektrik ve su tesisatları kalitesiz malzemelerle yapılıyor. Mutlaka sıkı denetimler olmalı. Allah korumuş.

Avatar
Erdal çelik 2018-02-20 16:48:27

Allahım bizi ve cocuklarımızı korudu nekadar zorda olsa yangının şokunu üzerimizden atmaya calışıyoruz Allah dan patlama oldu hayatımızı kurtardık